Tražite ili nudite posao u ugostiteljstvu? Imate iskustva, ali vrlo teško prolazite poslove koji bi vas motivirali. Gastroposao.eu jedini je specijalizirani servis za pronalaženje zaposlenika u podrčju ugostiteljstva.
Gastroposao.eu je jedini specijalizirani online servis za pronalaženje zaposlenika. Cijeli projekt osmislili su profesionalci s višegodišnjim iskustvom koji su prepoznali potrebu za jedinstvenom platformom gdje će se sretati oni koji traže i oni koji nude posao, a više o samom projektu možete pročitati ovdje.
Island
Restaurant Fjalladýrð – traži 2 iskusna kuhara
Restoran se nalazi na sjevero-istoku Islanda, kapaciteta je oko 80 gostiju, koristimo samo najbolje lokalne namirnice direktno s farme Möðrudalur koja se nalazi u sklopu objekta. Tim se sastoji od 18 osoba.
Plaća: oko 3.600,00 Eura mjesečno neto za 172 radna sata, plaćeni prekovremeni, smještaj i hrana.
Sezonski posao: od 10.05-10.10. + restoran plaća povratak avionom
Lake hotel Egilsstadir traži šefa/sous šefa/chef de partie
Hotel i restoran ima za priorite ambicioznu i odličnu hranu i uslugu, kapaciteta je 50 soba, u timu se nalazi 14 osoba, a u sezoni 36. Kapacitet restorana je 120 gostiju.
Plaća: oko 2.900,00 Eura mjesečno neto za 172 radna sata, plaćeni prekovremeni, smještaj i hrana.
Troškovi prijevoza do Islanda za testiranje pokriva Hotel.
Zapošljavamo: sezona, određeno ili stalni radni odnos.
Irska
Kopilot traži kuhare (m/ž)
Chef de partie – odgovoran za predjela
23+ godine, 4+ godina staža, radno vrijeme 45 sati tjedno/5 dana u tjednu, obrok, smještaj prosječno 80-90 eura tjedno, mogućnost snalaženja i rada pod pritiskom
Plaća: godišnja plaća 25.000,00 Eura
Seniour sous chef:
23+ godine, iskustvo 4+godine, dobro poznavanje engleskog jezika
Plaća: godišnja plaća 25.000,00 Eura + osiguran smještaj
Poreč
Pizza-bar Diablo
Nezaobilazno mjesto na gastronomskoj karti Poreča uvrstio se pizza-bar Diablo. U prekrasnom ambijentu gosti mogu uživati u fenomenalnoj ponudi jela i vrhunskoj ponudi pića. Veliki izbor sjajnih pizza koje se peku u krušnoj peći, a na meniju se mogu pronaći i razna jela s roštilja, te nekoliko vrsti tjestenine.
1. Tražimo pizza-majstora (m/ž)
- smjenski rad
-zaposlenje kroz cijelu godinu
- SSS ili srednja strukovna škola
- radno iskustvo 5-10 godina
- poznavanje pripreme pizza i tjestenina
Rovinj
Konoba Barba Danilo – traži slastičara
Barba Danilo je danas “aktivan” umirovljenik, a u svojih je 50 godina radnog staža u rovinjskom ugostiteljstvu ostavio dubok trag. Svoj je ugostiteljski put započeo u hotelu “Istra” na Crvenom otoku pored Rovinja još davne 1964. te je odlučio svoju karijeru nastaviti u ugostiteljstvu. Dobar dio iste je proveo u tadašnjem Jadran-turistu (današnjoj Maistri) a 1994 je otvorio svoj prvi privatni restoran…
Tražimo slastičara u restoranu/konobi
- kreativnu, marljivu i samostalnu osobu za pripremu slastica. Nudimo zanimljivo radno okruženje i mogućnost napredovanja. Samoinicijativa i kreativnost su prednosti kod kandidata.
Lokacija: Rovinj (Istra)
- Na određeno vrijeme
- Područje rada: slastičar
- SSS, pripravnik ili s radnim iskustvom
- Rad u jednoj smjeni – mogućnost rada samo u jutarnjoj
- Plaća prema dogovoru
Novalja
Restoran Kod Crnog – traži kuhara i pomoćnog kuhara
Nalaze se na plaži Čista na otoku Pagu između mjesta Kolan i Novalje. Uz samo plažu koja je među najljepšim u Hrvatskoj smjestio se obiteljski restoran Kod Crnog. Kako je netko u recenziji napisao, 'na našoj plaži možete se zabuniti i pomisliti da ste na Azurnoj obali, a ako ogladnite, u blizini je odličan restoran'. Kod Crnog ima za svakog ponešto, od sendviča, laganih salata, tjestenine, do ribe i jela s roštilja.
Traže kuhara i pomoćnog kuhara za rad u restoranu na plaži na Pagu.
- Izvrsni radni uvjeti s motivacijskim primanjima
- SSS ili strukovna škola
- 1-3 godine iskustva
- Osiguran smještaj
- Osiguran dnevni obrok
- Prijava
Konoba No 5 traži kuhara i konobara
Konoba No5 prekrasan je restaurant koji se smjestio u centru grada Novalje, nedaleko od glavnog trga Lože. U obiteljskom okružju pripremamo paške i novaljske delicije poput pečene hobotnice, svježe ribe, a slatki doživljaj upotpunjujemo slasticama poput kolača od domaće skute. Ugodna atmosfera za mlade i ambiciozne ljude na atraktivnoj lokaciji. Potrebno je iskustvo u radu s jelima od ribe, mesa, školjaka, te rižota i tjestenina.
- Kuhar s iskustvom i poznavanje rada na roštilju i pripremi pizza iz krušne peći
- SSS ili strukovna škola
- Za konobara, 1-3 godine iskustva i znanje stranog jezika (poželjno engleski)
- Smjenski rad
Plaća: po dogovoru + osiguran smještaj i prehrana
Skradin
Skipper's club „Arka“ – traži chefa kuhinje
Arka je zadnjih deset godina na sigurnom sidrištu u bonaci skradinske marine. Spajajući ljude, njihove priče, i svoju gastronomsku strast malo-pomalo postala je raskršće i sastajalište, poznata točka susreta. Prijatelj skipera i utočište umornim mornarima. Iznenadni zalogaj slučajnom prolazniku. Mjesto koje živi slow food, i ljubi dobra vina. Mjesto koje je nezaobilazno, ako ste ikad bili u Skradinu. Ako niste, Arka vas poziva. Na čašu dobrog debita, šampanjca ili nešto ukusno po preporuci chefa.
Tražimo šefa kuhinje (m/ž)
- Sezonski karakter posla
- Tražimo kuhara/šefa kuhinje koji može sam organizirati poslove: nabave, vođenje smjene, pripremu obroka
- Karakter posla: priprema doručaka za goste u marini (stylish breakfast), brunch mali zalogaji, lagane večere ("bitno je da znate pripremiti rižoto ili omlet")
- Sposobnost rada u timu, poznavanje i korištenje engleskog jezika
- Slika uz životopis, preporuke poželjne
- Pridržavanje svih propisa za skladištenje namirnica i održavanje higijenskih standarda
- Odlična primanja, sudjelovanje u nagrađivanju
- Smještaj osiguran u samostalnoj jedinici sa svim pogodnostima wc, klima, Internet
- Mogućnost stalnog zaposlenja i edukacije u svjetskim centrima edukacije
Primošten
Konoba Adria – traži kuhara
Smještena na samoj plaži Konoba Adria posjetiteljima nudi vrhunske gastronomske delicije u prekrasnom ambijentu, s jedne strane plaža i more, a s druge strane glavni gradski trg. Obiteljska konoba tradicionalno je gostoljubiva, a vlasnici se brinu da sve pripremaju od svježih i domaćih namirnica. S ponosom ističu kako je meso koje pripremaju s puno pažnje i ljubavi isključivo domaćeg i kontroliranog porijekla.
Tražimo kuhara (m/ž)
Tražimo iskusnog kuhara za sezonski rad u a la cart restoranu u Primoštenu s jelima s roštilja, jelima od ribe, mesa, školjaka, te rižota i tjestenina. Ako ste ambiciozni i spremni na nove izazove, prijavite se za posao.
- Sezonsko zaposlenje
- Kuhar s iskustvom 3-5 godina
- Mogućnost samostalnog vođenja kuhinje
- Smjenski rad
- Plaća prema dogovoru
Korčula
Restoran Konoba Nonno, Korčula
Ugodan ambijent i topla atmosfera s romantičnim pogledom na more u starom gradu Korčula. Vrhunski, domaći i uvijek svježi specijaliteti od kojih će Vam gastronomski užitak ostati u nezaboravnom sjećanju. Mala konoba sa sjajnom terasom i veličanstvenim pogledom na more bazi se na maloj, ali probranoj a la carte ponudi jela.
Tražimo konobara u restoranu (m/ž)
- Sezonsko zaposlenje, SSS ili strukovna stručna sprema
- Poznavanje engleskog, njemačkog, talijanskog
- Smještaj prema potrebi, plaća prema dogovoru – odlični uvjeti
- Smjenski rad, radno iskustvo minimalno 5 godina
Konoba – taverna Aterina – traži kuhara
U samom srcu Korčule, u bajkovitoj kulisi starih kuća smjestila se konoba Aterina. Kuhinja je pretežito domaća korčulanska, od marmelade od kapule, maginja, namaza od slanutka i inćuna, octa od ruža, pa do torti od, primjerice, rogača ili bosiljka. Starinske recepte spravljaju biljem, maslinovim uljem, sirom, voćem, povrćem... s rodne Korčule šefice Maje Kršinić. Upravo joj je baka usadila ljubav prema kuhinji i starim otočkim recpeturama, koje i dalje neumorno istražuje. Kurh i paštu u Aterini sami rade, a kad nije sezone, vrijedno po Korčuli skupljaju plodove i bilje, pa onda od njih rade marmelade, kapare kisele ili sole i tako redom...
Tražimo kuhara (m/ž)
- Samostalno vođenje kuhinje, nomativi i nabava
- Mediteranska kuhinja, poznavanje osnova pekarstva
- Sanitarna knjižica
- Radno iskustvo 3-5 godina
- Slobodan dan, smjenski rad
- Smještaj po dogovoru
- Poznavanje engleskog jezika poželjno
Dubrovnik
Restoran 360 – traži kuhara
Restoran 360 je smješten unutar samih zidina Dubrovnika s jednim od najljepših pogleda na staru luku i dramatičnu arhitekturu grada. Pristup naše kuhinje ukorijenjen je u mediteranskom nasljeđu Dubrovnika. Chef Marijo Curić spaja tradicionalne okuse i vlastitu, modernu interpretaciju, koristeći lokalno dobavljene namirnice. Cilj nam je kroz našu kuhinju praćenu izuzetnom selekcijom vina, uz toplinu i znanje našeg osoblja, ponuditi našim gostima jedno posebno iskustvo.
Tražimo kuhara rad na određeno vrijeme:
- Tražimo otvorene, kreativne timske radnike koji su stručni, odgovorni i profesionalni u svom poslu te usmjereni na cilj.
- Znanja i kompetencije: kuhar, pomoćni kuhar, znanje rada na računalu: kasa i stanje robe, materijalno i skladišno
- Jezici: engleski
- Plaća: od 7.000 do 11.000 kuna
Potrebno je minimalno 4 godine iskustva na istim poslovima.
Taverna Galija – traži kuhara (m/ž) - CAVTAT
Taverna Galija u Cavtatu je restoran s 40. godišnjom tradicijom i ujedno je perjanica ugostiteljske ponude na samom jugu Hrvatske. Traže kuhare koji su mlade i ambiciozne osobe sa znanjem rada na roštilju, pripremi ribljih specijaliteta i poznaju mediteransku kuhinju.
Tražimo kuhara (m/ž)
- Izvrsni radni uvjeti s motivacijskim primanjima
- SSS ili strukovna škola
- 1-3 godine iskustva
- Osiguran smještaj u stanu (do dvije osobe) - 2 sobe, kupaona, TV, free Wi-Fi
- Osiguran dnevni obrok
- Smjenski rad
- Ukoliko nemate iskustva ne brinite - javite se te ćemo vas rado educirati
Zagreb
Gastronomadi za objekt u blizini Zagreba - traže kuhara i grill majstora
Tražimo grill majstora i kuhara na neodređeno vrijeme te stabilna i redovita primanja u objektu u blizini Zagreba. Ugodna atmosfera za mlade i ambiciozne ljude. Ako ste ambiciozni i spremni na nove izazove, te raditi u dinamičnom okružju prijavite se za posao i postanite dio našeg uigranog tima.
Tražimo grill majstora:
- Na neodređeno vrijeme
- Primanja redovita i stabilna
- SSS ili strukovna stručna sprema
- 1-3 godine iskustva
Tražimo kuhara:
- Na neodređeno vrijeme
- Primanja redovita i stabilna
- SSS ili strukovna stručna sprema
- 1-3 godine iskustva
Pivnica Pivana – traži pomoćnog kuhara
Usred zagrebačke žile kucavice, u Ilici 222, davne 1892. rođena je poznata purgerska pivnica. Za svoj 120 rođendan poklon joj je novo ruho i ime - Pivana od kad je sinonim za dobra piva i domaću klopu. Možete probati pive za koje vaš djed nije niti znao dok je sjedio na istom mjestu. Zabavite se uz kabare, burlesku i puno stvarno dobre muzike.
Pomoćni kuhar (m/ž)
Tražimo radnike za pomoćne poslove u kuhinji. Pivana je osvježenje na zagrebačkoj kulinarskoj sceni i naš tim svakog dana raste sve više. Ako si mlada i ambiciozna osoba, željna učenja i dokazivanja, prijavi se za posao i postani dio našeg tima.
Lokacija: Zagreb
- Vrsta zaposlenja: na neodređeno vrijeme
- Pomoćni radnik u kuhinji
- SSS ili strukovna stručna sprema
- Plaća prema dogovoru
- Radno iskustvo 1-3 godine na pomoćnim poslovima u kuhinji
- Rad u smjenama
Svidio vam se članak? Još poslova potražite ovdje!