Jutarnji.hr
Premium
Vijesti
Izbori
Sport
J2
Scena
Kultura
Novac
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
ZA PRAVE ZALJUBLJENIKE
KORAK PO KORAK: Napravite tripice za prste oblizati!
Savjeti za bolje kuhanje!
Piše:
Anita Šarić
Objavljeno:
25. rujan 2017. 12:14
1/
5
Vrlo je važno u fileke staviti pešt, odnosno sitno sjeckanu bijelu slaninu s češnjakom i peršinom, i naravno, pancetu ili špek.
Marko Miščević
2/
5
Zatim ga izrežite na trake.
Marko Miščević
3/
5
Juneći (ovaj puta) želudac dobro operite i lagano spoširajte.
Marko Miščević
4/
5
Nakon toga izrežite na manje trakice.
Marko Miščević
5/
5
Ne zaboravite parmezan!
Marko Miščević
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Prikaži komentare
18. travanj 2024 08:02