U ZAGREBU

KOYKAN WORLD FOOD: Mjesto u kojem se jedu burgeri, ali i fina topla variva!

 Željko Grgić / Hanza Media
Piadine, peciva za burgere i gyro lepinje peku sami i jamče da su bez aditiva, konzervansa i umjetnih bojila, a mi smo kušali falafel od slanutka s bogatstvom začina. U ponudi su i deserti u čaši, a svakodnevno se mogu pojesti i jela na žlicu ili krepke juhice od sezonskih namirnica.

Sva naša peciva pečemo sami naglasili su u zagrebačkom Koykan world foodu, mjestu gdje se može pojesti karakteristična street food hrana s nekoliko strana svijeta.

Zagreb, 101017.
Tkalciceva 13.
Koykan restoran wordl food. 
Foto: Zeljko Grgic / Cropix
Željko Grgić / Hanza Media

Ali, naglašavaju u Koykanu: zdrava, jer nisu bez veze odabrali ime, nekima neobično, ali lako pamtljivo, koje na kineskom znači “zdrava hrana”. Naime, u Koykan world foodu u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici meso dolazi iz provjerenih izvora, s hrvatskih farmi, kao i povrće.

Zagreb, 101017.
Tkalciceva 13.
Koykan restoran wordl food. 
Foto: Zeljko Grgic / Cropix
Željko Grgić / Hanza Media

A ako vas hladniji dani ponukaju za nešto na žlicu, nema problema - u Koykanu nude 12 vrsti čušpajza, odnosno svaki tjedan na meniju su tri i tako redom. Uostalom, u Koykanu nikad nije dosadno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:27