Izvor naslovne fotografije: Tempo - Italian style in America Facebook
Njegov restoran Osteria Francescana ima tri Michelinove zvjezdice te je proglašen najboljim restoranom na svijetu prema izboru World's 50 Best Restaurants. Ako biste voljeli kuhati kao Bottura, ovo je vaša prilika. Imamo dva njegova recepta koji vam bar nakratko mogu zagarantirati ulaz u njegov kreativni um i učiniti od vas vrhunskog chefa.
Foie gras croccantino s punjenjem od balzamičnog octa
Pačji fois gras, cimet, bademi, lješnjaci i balzamični ocat. Ovi gurmanski sastojci su pretvoreni u ultimativni slani sladoled u rukama velikog Massima Botture!
Izvor fotografije: Massimo Bottura - Osteria Francescana Facebook
Skrivena piletina i povrće
Kada je salata više od salate? Kad Massimo Bottura stvara umjetničko jelo na tanjuru koristeći sjeckano povrće i domaći pileći temeljac!
Izvor fotografije: Fine Dining Lovers