NEŠTO SE NOVO KUHA

NOVE GASTRO CVEBE: Što se novo kuha na najukusnijoj sceni u Hrvatskoj?

 Getty Images/iStockphoto
Evo što je novo na hrvatskoj gastro sceni!

Večer obavijena velom tajne

Ako ste od onih koji vole iznenađenja, rezervirajte svoje mjesto na večeri za koju se zna jedino da se održava 10. 12. s početkom u 18 sati. Tema je Gypsy Cabaret, a što će se naći na tanjurima i gdje treba doći neće se znati do zadnjeg trena. Ono što je poznato je da kuhaju neki od naših najboljih chefova.

Official Facebook Page Gypsy Table

Gala druženje po slavonski

Četvrto izdanje festivala vina, delicija i ugodnog življenja u Osijeku pratit će i gala večera u restoranu Muzej okusa. Ukupno sedam sljedova sparit će se s vinima trinaest vinarija, a u pripremi večere sudjelovat će šest lokalnih restorana i Udruga kuhara i slastičara Osječkobaranjske županije.

Osijek, 021216
Premijer Andrej Plenkovic na proslavi Dana grada Osijeka i na svecanom otvorenju restorana Muzej okusa. Restoran su svecano otvorili premijer Andrej Plenkovic, gradonacelnik Ivan Vrkic, zupan Vladimira Sisljagic i vlasnik Kresimir Dodig otvaranjem i ispijanjem arhivskog vina iz 1947. godine. Na fotografiji: Povodom Dana grada otvoren ekscluzivni restoran Muzej okusa
Foto: Emica Elvedji / CROPIX
Emica Elvedji / HANZA MEDIA

Arhivske etikete s modernim jelima

U subotu 25. 11. u restoranu Draga di Lovrana održat će zadnja večera prije zatvaranja restorana koji pauzira s radom do proljeća. Kuhat će sjajni mladi chef Deni Srdoč koji će suvremenim tehnikama prikazati život bobice od grozda do desertnog vina, a jela će se sljubljivati s arhivskim bocama vinarije Kozlović koje se trenutno ne mogu naći na tržištu.

Zagreb, 291116.
Hotel Draga di Lovrana.
Predstavljanje JRE vina.
Foto: Matea Petrovic / CROPIX
Matea Petrović / HANZA MEDIA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:36