Večer obavijena velom tajne
Ako ste od onih koji vole iznenađenja, rezervirajte svoje mjesto na večeri za koju se zna jedino da se održava 10. 12. s početkom u 18 sati. Tema je Gypsy Cabaret, a što će se naći na tanjurima i gdje treba doći neće se znati do zadnjeg trena. Ono što je poznato je da kuhaju neki od naših najboljih chefova.
Gala druženje po slavonski
Četvrto izdanje festivala vina, delicija i ugodnog življenja u Osijeku pratit će i gala večera u restoranu Muzej okusa. Ukupno sedam sljedova sparit će se s vinima trinaest vinarija, a u pripremi večere sudjelovat će šest lokalnih restorana i Udruga kuhara i slastičara Osječkobaranjske županije.
Arhivske etikete s modernim jelima
U subotu 25. 11. u restoranu Draga di Lovrana održat će zadnja večera prije zatvaranja restorana koji pauzira s radom do proljeća. Kuhat će sjajni mladi chef Deni Srdoč koji će suvremenim tehnikama prikazati život bobice od grozda do desertnog vina, a jela će se sljubljivati s arhivskim bocama vinarije Kozlović koje se trenutno ne mogu naći na tržištu.