Vrijeme za download!

ONLINE FOODIE: Niste foodie ako nemate ovih pet aplikacija na svom mobitelu!

Jedna za pomoć u kuhinji, jedna za najprimamljivije fotke hrane, jedna za najukusnije recepte, jedna za još ukusnije videe i jedna za pića koja će oduševiti baš sve! Ovo su pet esencijalnih aplikacija koje morate posjedovati!

Kitchenbowl

Izvor fotografije: Kitchenbowl Facebook page

Na aplikaciji Kitchenbowl možete dijeliti svoje recepte, a radi se o platformi koja spaja sve ljude koji vole kuhati. Na ovoj aplikaciji, svi zaljubljenici u hranu i početnici u kuhanju mogu pronaći korak po korak objašnjene recepte s fotografijama i GIF-ovima. Također, možete označavati vaše favorite i stvarati kolekcije recepata koje možete koristiti i dijeliti kasnije. Cilj ove aplikacije je učiniti kuhanje zabavnim. Uz veliku bazu recepata i primamljivih fotki hrane, Kitchenbowl nudi i natjecanja u kojima možete sudjelovati i osvajati nagrade. Dostupna je na iPhone-u!

Tastemade

Izvor fotografije: Push Interactions Website

Dosadili su vam tipični recepti i želite isprobati nešto novo, želite gledati kako se hrana priprema? E pa, ovo je aplikacija za vas! Ova aplikacija je dostupna korisnicima iPhone-a i Androida. Tastemade, osim tipičnih tekstualnih recepata, nudi svojim korisnicima i zanimljive i zabavne videe pripreme svakog od njih. Također, ova aplikacija nudi videe s različitih food putovanja.

Mixology

Izvor fotografije: Mixology Facebook page

Svi vlasnici iPhone-ova i Androida te ljubitelji dobih alkoholnih i bezalkoholnih pića i koktele će doći na svoje koristeći ovu aplikaciju. Ona broji više tisuća recepata za različita pića, a nudi vam mogućnost slaganja vlastitog pića, ovisno o sastojcima koje u određenom trenutku imate kod kuća.

Thyme

Izvor fotografije: Thyme Facebook page

Zapravo se radi o kuhinjskom tajmeru. Svi vlasnici iPhone-ova i Androida ju mogu koristiti kao pomoć prilikom pripreme večera ili ručkova za popriličan broj ljudi. Znamo da nam se stvari vrlo često znaju oteti kontroli, a ova aplikacija će vas obavijestiti kada je vaše jelo spremno, trebate li ga provjeriti i olakšati vam te dosta stresne trenutke.

Foodgawker

Izvor fotografije: Gawkerverse Website

Radi se o zajednici blogera koji svakodnevno objavljuju fotografije klope koju su pripremili, a klikom na fotografiju vas se preusmjerava na blog svakog pojedinog blogera i tako vam se omogućava uvid u recept. Također, moći ćete naći puno informacija o tome u kojim restoranima diljem svijeta jesti te svladati različite tehnike u kuhinji. Dostupna je svim vlasnicima iPhone-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:13