Londonac!

Ovo je najbolji koktel bar na svijetu!

Londonski Connaught Bar u Connaught hotelu je osvojio titulu najboljeg koktel bara na svijetu za 2016. godinu na festivalu Tales of the Cocktail u New Orleansu.

Izvor fotografija: Connaught Bar Facebook Page

Kao i u 2015. godini, londonski barovi su dominirali, osvojivši nagrade za najbolji internacionalni barski tim (The American Bar hotela Savoy), najbolji internacionalni koktel bar (Happiness Forgets), najbolji internacionalni restoran bar (Spitalfields) i najbolju kartu koktela (Danelyon).

Bilo je par dobitnika i iz Sjedinjenih Američkih Država, ali većina dobitnika je iz Ujedinjenog Kraljevstva. Connaught Bar je također odnio titulu najboljeg internacionalnog hotelskog bara.

Tales of the Cocktail je festival koji u New Orleansu svake godine ugošćuje predstavnike industrije alkoholnih pića na seminarima, radionicama, kušanjima i eventima. Žiri od stotinu stručnjaka iz svijeta alkoholnih pića bira najbolje od najboljih, a ovaj festival je poznat kao Oscar svijeta alkoholnih pića.

Pratit ćemo Connaught Bar kako bismo vidjeli kako će se plasirati na ovogodišnjem Izboru najboljih 50 svjetskih barova koji će se održati u listopadu.

Ako niste od pića i više vas zanima klopica, pogledajte koji su najbolji svjetski restorani!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 23:30