GASTRONOMIJA NA VRHU GRADA

POJAČANJE U BISTROU APETIT: Teo Ivanišević pridružio se timu!

Nakon što je u lipnju predstavio jedinstven koncept u Hrvatskoj gastronomiji i doveo najboljeg hrvatskog chefa Toma Gretića na funkciju Chef Patrona, Bistro Apetit ne prestaje iznenađivati gastro scenu.

Od ove jeseni tim Bistro Apetita osnažio je Teo Ivanišević, najbolji učenik Toma Gretića, koji je došao na poziciju Chef Executive-a.

Njihova poslovna, ali i prijateljska priča, isprepliće se još od samih početaka Teove karijere koju je započeo u rovinjskoj Maistri 2008. godine, a kojoj je ostao vjeran sve do kraja 2016. dokazujući se na različitim pozicijama u hotelima Lone i Monte Mulini, a u Bistro Apetit dolazi s mjesta executive chefa Monte Mulinija, kao jedan od najmlađih chefova koji su se našli na tako zahtjevnoj poziciji gdje je vodio tim od više od 20 chefova.

Ovaj mladi kreativac, osim što je profesionalno stasao uz Toma Gretića kontinuirano se usavršavao učeći od najboljih, a od čega svakako treba izdvojiti salzburški Ikarus bei Hangar 7 s 2 Michelin zvijezdice.

Teo će, uz Tomov patronat, nastaviti zacrtani put Bistroa Apetit koji slijedi ambiciju izvrsnosti, a u koji će zasigurno ugraditi i svoju osobnu filozofiju te tako ponuditi sofisticirane okuse kombinirane s vrhunskim etiketama, ispunjavajući očekivanje i najzahtjevnijih gostiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:28