SVJETSKA GASTRONOMIJA I EDUKACIJA

Thomas Keller besplatno će pripremiti nedjeljni ručak za mlade gurmane!

 Thomas Keller Facebook page
Jedan od najpoznatijih chefova na svijetu pripremit će ručak od sedam slijedova za teenagere i djecu mlađu od šesnaest godina

Thomas Keller posebno je poznat po svom restoranu koji posjeduje tri Michelinove zvjezdice “The French Laundry” koji se nalazi na zapadnoj obali, ali kad je otvarao novo mjesto u New Yorku na pitanje o imenu odgovorio je kako će Per se biti nešto što je samo sebi inspiracija.

Sljedećeg mjeseca odlučio je ugostiti djecu mlađu od 16 godina na besplatnom nedjeljnom ručku koji će uključivati sedam slijedova. Odrasli u pratnji mladih gurmana za spomenuti ručak morat će izdvojiti za svoje slijedove 215$ što je 40$ jeftinije od uobičajene cijene.

Thomas Keller Facebook page

Thomas Keller je unazad dvije godine, dopustio je četverogodišnjaku da napiše "gastro kritiku"onog što je konzumirao te je dječak Kellerovu ljetnu juhu od dinje usporedio sa sladoledom iz poznatog crtića Petar pan. Na žalost, nije poznato hoće li se mali gurman, danas šestogodišnjak pridružiti družini za tim vrlo posebnim nedjeljnim ručkom prenosi Tasting table.

Pročitajte još i:

Thomas Keller: Neiscrpna riznica okusa

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:54