URADI SAM

KRASTAVCI IZ VLASTITOG VRTA: Krastavci punjeni tunjevinom

 / StockFood
Uživajte!

Trebat će vam:

4 salatna krastavca
2 konzerve tunjevine u salamuri
šalica bulgura
šalica kiselog vrhnja
2 žlice majoneze
sol, papar
listići svježeg peršina

Cucumber filled with tuna paste and walnuts
/ StockFood

U slanoj vodi skuhajte bulgur. Ocijedite ga. Vilicom izdrobite tunjevinu, pomiješajte je s hladnim bulgurom, dodajte vrhnje i majonezu te začinite solju, paprom i sjeckanim peršinom. Krastavce dobro operite, razrežite na veće komade pa žlicom izdubite unutrašnjost. Nadjenite ih dobivenom smjesom, prije posluživanja stavite u hladnjak da se dobro ohlade i ukrasite listićima peršina. Savjet: Umjesto bulgura možete staviti kuhanu rižu, a krastavce možete ukrasiti i klicama od češnjaka ili poriluka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:22