NA MENIJU U JESEN

NA STOLU U LISTOPADU: Pripremili smo omiljene jesenske recepte koje će svi obožavati!

Hrana koja grije i dušu i tijelo!

Imamo pet prijedloga koja biste mogli s guštom skuhati, a zatim pojesti i zaliti čašom vina po izboru. Započnite kremastom juhom od buče, nastavite omiljenim grahom, punjenim paprikama, malo drugačijom tjesteninom ili varivom od kojeg će cijeli vaš stan ili kuća zamirišati po dimljenom mesu.

Juha od tikve, krumpira i jabuke

Biljana Gaurina / Hanza Media
 

Grah s češnjovkama

Zagreb, 110517. Svaki dan u 10,30 sati svi zaposlenici restorana Vinodol zajedno marendaju.
Na fotografiji: chef Marijo Cepek posluzuje grah.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX
 

Pierogi s nadjevom od kupusa

 

Punjene paprike

Marko Miščević
 

Varivo od poriluka sa suhim rebarcima

 

Iz drugih medija

Izdvajamo