NA MENIJU U JESEN

NA STOLU U LISTOPADU: Pripremili smo omiljene jesenske recepte koje će svi obožavati!

Hrana koja grije i dušu i tijelo!

Imamo pet prijedloga koja biste mogli s guštom skuhati, a zatim pojesti i zaliti čašom vina po izboru. Započnite kremastom juhom od buče, nastavite omiljenim grahom, punjenim paprikama, malo drugačijom tjesteninom ili varivom od kojeg će cijeli vaš stan ili kuća zamirišati po dimljenom mesu.

Juha od tikve, krumpira i jabuke

Biljana Gaurina / Hanza Media

Grah s češnjovkama

Zagreb, 110517. 
Svaki dan u 10,30 sati svi zaposlenici restorana Vinodol zajedno marendaju.
Na fotografiji: chef Marijo Cepek posluzuje grah.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX

Pierogi s nadjevom od kupusa

Punjene paprike

Marko Miščević

Varivo od poriluka sa suhim rebarcima

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:03