UKUSNO

Sendviči s nedjeljnim ostacima

 Berislava Picek / Hanza Media
Iskorištavamo sve!

Trebat će vam:

kukuruzni kruh
junetina iz juhe
majoneza
hren
mladi luk
klice gorušice
kiseli krastavci
pečena piletina
pečeni šampinjoni
pesto
svježa ili sušena rajčica
miješana lisnata salata (mi smo stavili špinat), listove cikle, rikulu, zelenu salatu

Zagreb, 270217.
Urednica u Dobroj hrani Mateja Domitrovic napravila je 5 jela; 5 brzih rucaka u radnom tjednu od ponedjeljka do petka. 
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Namazati šnitu kruha umakom od majoneze i hrena, na umak staviti nasjeckani mladi luk pa narezanu kuhanu junetinu i klice gorušice. Preklopiti drugom šnitom. Drugi sendvič napraviti od pesto umaka, na njega staviti narezanu rajčicu, dodati miješanu lisnatu salatu, pečene gljive i narezanu pečenu piletinu koja je prije pečenja namazana cajun začinom. Povrće i ostali dodaci mogu se kombinirati, ovisno o tome što imate u frižideru i što volite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:00