BRZO I PREUKUSNO!

TRI IDEJE ZA DANAŠNJU VEČERU: Ljetne večere ispod pola sata!

 Berislava Picek / Hanza Media
Tri ideje za večeru ispod pola sata!

Pola sata, sasvim solidno za napraviti jedan preukusanu večeru!

Patlidžan u umaku od jogurta

Zagreb, 170517.
Hotel Dubrovnik.
Povodom tjedna izraelske kuhinje chef rani Hadid je kroz cetiri jela prezentirao izraelsku kuhinju.
Na fotografiji:  jelo od patlidzana.
foto: Zeljko Grgic / CROPIX
Željko Grgić / Hanza Media

Wok u staklenci

Zagreb, 260517.
Slavica Sagolj pripremila je i stilizirala lagana ljetna jela.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Ljuta piletina s avokadom

Zagreb, 260517.
Slavica Sagolj pripremila je i stilizirala lagana ljetna jela.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 07:48