NAJVAŽNIJI GASTRO DOGAĐAJ GODINE

Pridružite nam se na Tjednu dobre hrane!

I ove godine divnu gastro priču od 5. do 20. studenog nastavljamo uz partnerstvo City Centera one East i West Zagreb te City Centera one Split
 Biljana Gaurina / HANZA MEDIA

Vjerujemo da već dobro poznajete projekt Dobri restorani, a ovom prilikom želimo vam skrenuti pažnju na jedan njegov mali dio - Tjedan dobre hrane. Najveći i najvažniji gastro-događaj i ove godine nastavljamo uz partnerstvo City Centera one East i West Zagreb te City Centera one Split.

Split, 221115.
Ovog vikenda se tjedan dobre hrane odrzava u trgovackom centru City centar one. U okviru manifestacije Ivan Pazanin i Denis Elez prezentirali su mediteransku kuhinju na predavanju Mediteran na tanjuru.
Na fotografiji: Ivan Pazanin i aromatizirana hobotnica na rukoli sa indijskim orascicima.
Foto: / CROPIX
Tom Dubravec / HANZA MEDIA

U centrima će se okupiti više od 50 najboljih domaćih proizvođača hrane i vina, što će biti dobra prilika za doznati što se dobrog i novog nudi na našem tržištu, ali i za dobar shopping jer će se većina proizvoda nuditi po povoljnim cijenama. Ako ste i vi u skupini proizvođača hrane i vina još uvijek nam se možete pridružiti te nas kontaktirati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zagreb, 141115.?U City Centru one West odrzava se Tjedan Dobre hrane na kojem izlazu mnogi proizvodjaci, a paralelno s prezentacijom i prodajom odrzavaju se i radionice kuhanja.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / HANZA MEDIA

Posebnu atrakciju prošlih su, a vjerujemo da će i ove godine predstavljati kulinarske radionice. Ove će ih godine biti više od 50, a na njima će poznati chefovi, kuhari, nutricionisti i gastronomski znalci pred vama pripremati svoje specijalitete. Možda nešto naučite, a sigurno je da ćete okusiti neke nove kombinacije!

Više informacija o samoj manifestaciji, sudjelovanju i atmosferi koja je vladala prijašnjih godina na Tjednu dobre hrane potražite na web stranici Dobrih restorana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:43