život u najmu

Saznajte kako urediti kupaonicu u iznajmljenom stanu

Boje za keramiku i zidne naljepnice odlična su ideja za uređenje kupaonice u podstanarskom stanu.

Zanimljivu ideju donosi vam dizajnerica Nikolina Jelić. Oblijepite svaku drugu keramičku pločicu nekom naljepnicom, postavite okvire s fotografijama, a možda i diplomama te na taj način sakrijte određene pločice. Čak se i kantom za rublje, drugačijim kukicama za ručnike ili zahodskom daskom može postići dobar efekt.

Kupaonica se može razveseliti detaljima kao što je zavjesa za tuširanje u kombinaciji s tepihom. Danas se u trgovinama poput Ikee, Emmezete ili Našeg doma mogu nabaviti male zgodne dekorativne kutijice za pospremanje sitnica, sašivene “police” od tkanine koje mogu visiti na zidu za četke, češljeve i slično. Kolica na kotačiće možete jeftino nabaviti u Ikei, a kako su pokretna, možete ih ugurati doslovce u svaki prostor, i neka budu u boji. Razveselite staru kupaonicu veselim detaljima – dodaje Bosiljka Antolković.

U nastavku pogledajte primjere kako možete urediti kupaonicu i predmete za kupaonicu iz naših trgovina koje smo odabrali.

Kako jednostavno i brzo koristiti tražilicu za nekretnine Prvi Kvadrat saznaj OVDJE

Na karti koja je sastavni dio tražilice Prvi Kvadrat pogledajte koje se nekretnina iznajmljuju u hrvatskim gradovima, saznajte cijene i saznajte sve što možete, a možete puno. Uštedite si vrijeme, budite efikasni i iskoristite sve mogućnosti tražilice Prvi Kvadrat, te pregledajte bazu nekretnina za najam OVDJE.

Više o najmu stanova saznajte OVDJE

Foto: Living4media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 16:22