sjećanje na ljeto

7 čarobnih talijanskih terasa i balkona

 

Bliži se kraj ljetu, no to ne znači da ne možemo i dalje maštati o divnim destinacijama i zasluženim godišnjim odmorima. Želite li ostati u susjedstvu, a guštati u atraktivnom pogledu, finom vinu, odličnoj hrani i mediteranskoj klimi, ne preostaje vam drugo nego da se uputite prema Italiji! Doručak na svježem zraku ili pak čaša ukusnog šampanjca u sumrak čine nam se kao savršen način kako provesti svoje slobodno vrijeme, pogotovo ako se nalazimo na jednom od ovih divnih sedam mjesta u Italiji. Život je zaista lijep na ovim čarobnim prostorima na otvorenom koje možete vidjeti u nastavku!



Positano

Pogled na šarene kuće i terase razveselio bi svakog promatrača, a kada se pritom nalazite na ovakvom preslatkom balkonu, sreći nema kraja. Nadahnite se ovim prizorom i svoj balkon ukrasite velikim biljkama i šarenim namještajem te se prepustite maštanju.

Toskana

Toskana je postala pravi simbol za romantiku, a ova shabby chic terasa dodatno uljepšava ionako predivan pogled na zeleni toskanski krajolik. Na ovom bismo mjestu rado uživali u vinu i ljubavi.

Amalfi

Obala Amalfija predstavlja zaista nezaboravan prizor, pogotovo kada ste okruženi cvijećem i obasjani suncem, na balkonu poput ovog na slici.

Venecija

Chic terasa s pogledom na predivnu arhitekturu poput one kojom obiluje Venecija prepuna povijesti i šarma idealno je mjesto za prvu jutarnju kavu!

Rim

Rado bismo uživali u opuštenom popodnevu na ovom balkončiću s pogledom na ulice Rima prepune užurbanih Talijana i radoznalih turista.

Firenza

Elegantan namještaj, predivni cvjetni aranžmani i Firenza u pozadini predstavljaju savršenu scenografiju za magičnu večer s prijateljima i obitelji.

Sorrento

Drvo limuna, balkon s pogledom na more i jedrilice, miris soli i ugodno društvo pravi su recept za sreću, a nalazi se na ovom balkonu!

Izvor: Daily Dream Decor

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:19