Dosta vam je svega?

Iznajmite cijeli otok za manje od 3000 kuna!

Dosta vam je svega? U potpunosti vas razumijemo. No, zašto ne biste ostavili sve i fino iznajmili cijeli otok za manje od 3000 kuna? Da, da, dobro ste čuli. Popularni Airbnb u svoju je ponudu između različitih najnevjerojatnijih smještaja uvrstio i otok Ptica u neposrednoj blizini Placencia plaže na karipskoj obali Belizea. Riječ je o malom otoku okruženom koraljnim grebenima udaljenom sa svih strana 20 minuta vožnje brodom.



Boraviti sam na malom privatnom otoku ekskluzivitet je koji se ne propušta. Predivno čisto more idealno je za plivanje, ronjenje, vožnju kajakom ili istraživanje. No, biti odcijepljen od svijeta znači da se za neke stvari, poput hrane, morate sami pobrinuti. Dakle, na otok ne dolazite bez vlastitog mesa, povrća i napitaka, a kuhinja koja vam je na raspolaganju nudi sve ostalo bitno da se pripremi fini obrok (začine, tjesteninu, brašno, šećer, sol, papirnate ubruse, vreće za smeće...). Na kraju krajeva, kakav bi to bio bijeg ako barem na trenutak ne osjetite kako je biti u koži Robinsona Crusoea.









Osim divne prirode, otok je savršen za ribolov i ronjenje, i iako se može unajmiti potrebna oprema na stranici Airbnb, vlasnici preporučuju da ponesete svoju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. travanj 2024 01:21