Wow!

Prodaje se predivno 800 godina staro mjesto u Toskani!

Jeste li ikada razmišljali što biste učinili da osvojite Eurojackpot? Mi stalno i moramo priznati veliki je popis stvari koje želimo. No, pravi bi zgoditak bio kupiti dio talijanskog tržišta nekretnina. Tko ne bi volio piti vino na terasi s pogledom na vinograde na svojem toskanskom imanju, ili okupiti 100-ak prijatelja i prirediti ludu zabavu? Ne biste vjerovali, ali i to je moguće!




Poggio Santa Cecila 800 je godina staro naselje smješteno na toskanskom brežuljku i može biti vaše za 40 milijuna eura. Prostire se na 700 hektara ima srednjovjekovni dvorac, ulice popločene kamenom, kuće i trgovine. Tu je i 20 seoskih gospodarstava, veliki podzemni podrum, voćnjaci, maslinici, vinogradi, čak dva jezera, šuma i crkva sa zvonikom. Wow!




Stotinama je godinama Poggio Santa Cecila vrvjelo životom, ali je 1960. mlado stanovništvo u potrazi za poslom napustilo selo i potražilo svoju novu sreću u gradu. Posjed je kupila grupa prijatelja prije gotovo 50 godina, ali su napravili vrlo malo kako bi ga oživjeli.

Stoga, odvojite trenutak vremena i zamislite što je sve potrebno kako bi se ova uspavana Trnoružica vratila u život, jer tko zna možda vam se već sljedećeg tjedna sretni brojevi nasmiješe.












Više informacija o uvjetima kupnje potražite na stranicama Essentis Group.

Foto: Essentis Group

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 16:44