Instagram

Savršene vile za bijeg od hladnoće!

Čežnja za morem, suncem, mirisom borova i godišnjim odmorima posebno je jaka kada se zimske temperature počnu spuštati ispod ništice, kad posvuda počne padati snijeg, a mi se počnemo klizati po zaleđenim gradskim ulicama. Dok većina Hrvata početkom godine odlazi na skijanje, neki se sretnici ipak odlučuju otisnuti u toplije krajeve i barem na deset dana pobjeći od hladnoće. Objave fotografija predivnih zalazaka i kristalnog mora na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, u nama bude želju za putovanjima i potiču nas na maštanje o ukusnim koktelima, toplom pijesku pod nogama i bezbrižnoj uživanciji. Pogled na tmuran i hladan dan rado bismo zamijenili pogledom na azurno more i otoke, pa smo izdvojili vile koje će u vama pobuditi nostalgiju za morem i putovanjima! Kad će više to ljeto?

Firefly Bocas Del Toro, Bastimentos, Panama

Samo naizgled rustikalna, koliba Firefly idealan je spoj luksuza i boho chica, koji će u potpunosti zadovoljiti vašu potrebu za opuštajućim mjestom za odmor.

Sophia Luxury Suites, Santorini, Grčka

Može li se išta usporediti s pogledom na azurni horizont koji nude ove vile smještene visoko na jednoj od litica grčkog Santorinija?

Vitti Gustavia, St. Barths, Karibi

Tko ne bi sjedio u udobnoj ležaljci s koktelom u ruci na terasi uz lijep infinity bazen i panoramski pogled na ocean...

Villa Sheherezada, Dubrovnik, Hrvatska

Izgrađena od bijelog bračkog kamena i samo par metara udaljena od stare dubrovačke jezgre, Villa Sheherezada je čarobno mjesto savršeno za uživanje u moru i suncu!

Villa Wang Nam Jai, Phuket, Tajland

Villa Wang Nam Jai poznata je kao jedno od ekskluzivnijih mjesta za odmor u Phuketu na Tajlandu. Sa zadivljujućim pogledom na ocean, koji je vidljiv iz svake sobe, ne iznenađuje nas njezina popularnost među svjetskim putnicima.

River House, Lovački rezervat Madikwe, Južnoafrička Republika

Sagrađena većinom od prirodnih materijala s dodatkom luksuznih detalja, River House prava je kućica na drvetu za odrasle. S drvenom terasom, kaminima i bazenom, rustikalna je čarolija savršena za odmor i opuštanje.

Water Villa, Ayada Maldives Resort, Maguhdhuvaa, Maldivi

Water Villa na Maldivima izvrstan je izbor egzotične destinacije za aktivni odmor s obzirom na to da ravno iz svoje spavaće sobe možete uskočiti u vodu i početi roniti. Sa slamnatim krovovima i elegantnim drvenim terasama, ova je vila primjer spajanja tradicionalnih lokalnih elemenata i modernog turskog utjecaja.

Como Shambhala, Ubud, Bali

Okružena fantastičnim prizorima džungle, wellness vila Como Shambhala nudi vam uživanje u masažama, satovima joge i tretmanima uljepšavanja, pa je savršen izbor za maženje svih osjetila.

A photo posted by Top Villas (@top_villas) on

Vile Plai Laem, Koh Samui, Tajland

Uživanje u obrocima na natkrivenoj terasi tik uz bazen i s pogledom na more? To i još mnogo više nudi ova vila s čak šest spavaćih soba.

TA DIVNA PUTOVANJA Pariz je lijep, ali ovo su mjesta koja bi trebalo posjetiti u 2017. godini

Izvor: Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 03:42