dnevni boravak na otvorenom

Vrući ljetni trendovi uređenja dvorišta prema Pinterestu

Imamo tako malo vremena za uživanje u našim terasama, balkonima, dvorištima i vrtovima pa je potrebno iskoristiti to vrijeme do maksimuma, stvarajući pritom male čarobne kutke u kojima je pravi gušt boraviti. Pogledajte koji su najpopularniji trendovi u uređenju vanjskih prostora za ovo ljeto preplavili Pinterest te se prepuni novih ideja bacite na uređivanje svog dnevnog boravka na otvorenom! S ovim idejama jednostavno ne možete pogriješiti.

Prednji dio kuće postao je novo mjesto za okupljanje i druženje, a predstavlja i odličan način kako njegovati dobrosusjedske odnose. Stvorite mali prostor za izležavanje u prednjoj strani dvorišta, pripremite si osvježavajući napitak i nešto za grickanje te se opustite dok ćaskate s najbližim susjedom.

Šarene pločice na terasi garantirano mame osmijeh na lice pa budite odvažni i odaberite zanimljivu kombinaciju boja koja će krasiti vašu terasu ili balkon i razvedriti vas kad god ih ugledate.

Narančasta je boja ljeta, a vaša predivna i svijetla terasa posebno će živnuti ako njenom uređenju dodate narančaste jastučiće i prebacite koji prekrivač te upečatljive boje preko naslona svoje ležaljke. Odvažni mogu svoju najdražu stolicu obojiti u ovu jarku boju i time razvedriti cijeli prizor!

Pretapecirajte namještaj namijenjen unutarnjim prostorima tkaninama pogodnima za vanjske uvjete. Tako zaista možete rekreirati izgled prave dnevne sobe na otvorenom.

Druženje na zraku glavna je zanimacija tijekom ljetnih mjeseci pa je korisno izraditi simpatični mali drveni bar, postaviti vanjsku kuhinju ili jednostavno stvoriti postaju za osvježenje oko kojeg ćete se okupiti s obitelji i prijateljima.

Ukrašavanje zidova nije rezervirano samo za unutarnje prostore. Zašto ne biste na vanjski zid objesili predmete koji podsjećaju na bezbrižnu ljetnu zabavu i time zaokružili svoje uređenje? Savršen primjer tog dekorativnog trenutka svakako su nautički predmeti koji će vašem prostoru dati pravi morski štih.

Izvor: House Beautiful

Naslovna fotografija: Delightfull.eu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 23:06