Šipka za ručnike u novoj ulozi

10 povoljnih i praktičnih rješenja za dom

 

Šipka za vješanje ručnika jednostavan je, a iznimno praktičan element uređenja kupaonice koji često ne doživljavamo kao posebno upečatljiv detalj našeg interijera, no zapravo nam može poslužiti na različitim mjestima u domu za brojne korisne namjene kojih se do sada nismo sjetili. Šipka za vješanje predstavlja odlično rješenje za odlaganje stvari od hodnika pa do dječje sobice pa stoga u nastavku pogledajte deset fantastičnih primjena obične šipke koje možete uključiti u svoje uređenje već danas!

Stvari vašeg psa zauzimaju veći dio ono malo prostora što imate na površinama u predsoblju i hodniku? Zašto ih ne biste objesili na zid? Postavite šipku za vješanje na zid i na nju objesite košaricu u kojoj ćete držati rezervne vrećice, povodac, keksiće i slične potrepštine koje vam trebaju kada idete u šetnju sa svojim ljubimcem kako ih ne biste sakupljali naokolo u zadnji čas.

Nemate dovoljno prostora u ormarićima za sve svoje stvari? Postavite ispod gornjih ormarića šipku i objesite na jednostavne kukice svoje najdraže šalice za kavu.

Slobodnu bočnu stranu kuhinjskih ormarića možete iskoristiti za vješanje većih i težih kuhinjskih tava koje uvijek teškom mukom izvlačite van iz ormarića.

Postavljanjem šipke na ormariće stvorit ćete dodatni prostor za odlaganje, a u ovom primjeru on je iskorišten za držanje voća i ukrasnog bilja čime se oslobodio prostor na radnoj površini.

Unutrašnju stranu svog ormara možete pomoću šipki iskoristiti za vješanje različitih stvari. U svom klasičnom ormaru možete na njih vješati šalove, marame, remenje i nakit, a u spremištu vam može poslužiti za potrepštine poput vrećica i papira za zamatanje kao na primjeru sa slike.

Postoje cijeli sustavi teglica i spremnika koji se mogu vješati na klasičnu šipku za ručnik, a njima brzinski možete urediti mali kućni ured te pospremiti sav uredski pribor koji koristite na atraktivan i pristupačan način.

Ako nemate prostora u kupaonici za biljke i ukrase, postavite dodatnu šipku za ručnik na zid i objesite na nju teglice sa zelenilom za osvježenje prostora u tren oka!

Među svojim rubljem sigurno imate delikatnih komada kojima treba pažljivo rukovati. Umjesto da ih sušite na klasičnom sušilu i riskirate ružne crte na rublju, objesite svoj osjetljivi komad na vješalicu i na šipku za ručnik koju ste postavili na suho i prozračno mjesto.

U dječjoj sobici dvostruku šipku za vješanje ručnika nadogradite lijepom tkaninom kojom ćete stvoriti meku policu za knjige sa šarenim uzorkom.

U kuhinji i kupaonici sredstva za čišćenje objesite na unutarnju stranu ormarića, umjesto da vam zauzimaju mjesto duboko u ormariću. Manje ćete se morati saginjati i brže ćete moći reagirati u slučaju prolijevanja ili nezgode koju treba što brže očistiti.

Izvor: Purewow

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 21:25