Inovativni proizvodi

11 stvarčica zbog kojih ćete zavoljeti spavanje

Imate problema sa spavanje?

Dobar san i mirna i opuštena spavaća soba u kojoj se možete dobro odmoriti je imperativ. Osim kvalitetnog madraca, u novije su se vrijeme pojavile stvarčice koje spavanje, buđenje i boravak u ovoj sobi mogu učiniti ugodnijim i kvalitetnijim, a u nastavku doznajte o kojim je to proizvodima riječ.

Budilica i kava u jednom? Da, da! Nema ničeg boljeg od buđenja uz miris svježe spravljene kave, a ovaj genijalni uređaj dizajniran je upravo u tu svrhu.

Multifunkcionalan stolić pokraj kreveta zapravo je puno više od običnog stolića. U nekoliko laganih poteza postaje stol za doručak ili čak radni stol ako baš morate raditi u krevetu.

Krevet s walk-in ormarom odlično je rješenje za male stanove.

Super pametna presvlaka za madrac

Želite bolje i kvalitetnije spavati? Tvrtka Eight sleep proizvela je madrac s tehnologijom koja prepoznaje i analizira više od 15 faktora koji će vam pomoći da spavate kvalitetno.

Poznat vam je čarobni trenutak kad sunce zalazi i sve je obojeno u narančasto ili ljubičasto svjetlo? Super, zar ne? Pomoću Avea aplikacije može u svojoj spavaćoj sobi stvoriti upravo tu čarobnu atmosferu, ili neku drugu.

Madrac koji se prilagođava našim potrebama! Zvuči nemoguće, zar ne? No, riječ je u osnovi o dva različita kreveta, koji se prilagođavaju vašim potrebama. Osim toga, najnoviji model prati vaše obrasce spavanja pa vam može i sugerirati zdrave promjene.

Noćni ormarić koji puni mobilni uređaj!

Spremnik za filmove ispod kreveta? Zašto ne!

Ako je vaša omiljena aktivnost u krevetu gledanje filmova, zašto je uvijek ne biste imali pri ruci? Pohranite filmove koje planirate gledati u ladicu na izvlačenje i uživajte.

Ako ne želite da vaš ljubimac spava ispod pokrivača s vama, možete ga smjestiti ispod kreveta.

Zavjese s lampicama ne moraju nužno biti samo božićni dekor. Osim što izgledaju čarobno, njihov blistavi sjaj nesumnjivo će vas uspavati.

Ponekad je krevet jednostavno premekan, a stolice su često pretvrde za čitanje. Rješenje? Klupa s jastucima koju možete postaviti blizu prozora i uživati u čitanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 02:05