I DIZAJNERI IH KORISTE

8 najboljih aplikacija za uređenje doma za 2018. godinu

Bez obzira da li planirate renoviranje kuhinje ili kupujete novu radnu ploču, ili pak želite svojim zidovima podariti novi svježi izgled u nekoj od boja za 2018. godinu, ove aplikacije će učiniti vaš život puno lakšim.

Cijeli se naš život vrti oko prostora u kojem živimo. U njemu se družimo, opuštamo i uživamo u gledanju najnovijih Netflix serija. I zato je izuzetno bitno da nam je ugodan i lijep što znači da ga barem jednom godišnje treba osvježiti novom bojom za zid ili samo promijeniti raspored. Bilo kako bilo, sve manje ili veće preinake u domu dobro je unaprijed vizualizirati. I na sreću, ove nove dizajn aplikacije za uređenje interijera nude pregršt ideja, od dekorativnih i inspirativnih do uradi sam projekata i omogućuju da jednostavno započnete renoviranje doma iz udobne fotelje.

Home Design 3D aplikacija omogućuje da jednostavno započnete renoviranje doma iz udobne fotelje. Promijenite tlocrt prostorija, premjestite namještaj , kao i mnoge druge arhitektonske zahvate sve dok u potpunosti ne dobijete svoj dom iz snova.

Preuzmi aplikaciju Home Design 3D

BrightNest aplikacija će vam pomoći da svoje svakodnevne obaveze i to-do liste završite u zadanom vremenu. Poslat će vam osobne podsjetnike i pomoći da upravljate svojim rasporedom učinkovito. Također, ima pregršt DIY uputa i projekata za održavanjem doma urednim i čistim. Ukratko, kao da imate osobnog majstora u džepu.

Preuzmi aplikaciju BrightNest

Etsy je jedna od najboljih aplikacija za traženje zanimljivih rukotvorina i vintage namještaja i dekoracija. Aplikacija ima sve te vam omogućuje da naručite lijepe dekoracije za dom dok se vozite tramvajem ili čekate prijatelje na subotnjoj kavi.

Preuzmi aplikaciju Etsy

ColorSnap aplikacija će vam pomoći da odaberete najbolje komninacije boja za svoj dom. Osim što ima odgovor na sva vaša pitanja, aplikacija omogućuje korisnicima i pregledavanje dodatnih 1500 nijansi koje možete odmah primijeniti u svojoj virtualnoj sobi. I da, isprobavanje boja na zidu u stanu stvar je prošlosti.

Preuzmi aplikaciju ColorSnap

Dobra stvar kod Houzz aplikacije je što možete pregledavati milijune (ali doslovno) fotografija interijera i spremati ih u svoju knjigu ideja. Svaka je prostorija označena svojim stilom, položajem i glavnim karakteristikama što u konačnici jako olakšava pretragu. Ako ne uspijete pronaći dekor inspiracije ovdje, vjerojatno ih nećete pronaći nigdje.

Preuzmi aplikaciju Houzz

Zašto je vješanje slika na zidu uvijek puno veća gnjavaža nego što očekujete? Ne znamo ni mi. Ali znamo da zahvaljujući Curate aplikaciji možete biti sto posto sigurni na koju poziciju ćete sliku postaviti prije no što se uopće upustite u akciju. Uz ovu aplikaciju možete vidjeti kako će izgledati svako umjetničko djelo ili fotografija pravilno postavljena na zidu.

Preuzmi aplikaciju Curate

Sve što možete naći na Domino web stranicama dostupno je i putem mobilne aplikacije Domino. Možete pregledavati beskrajan izbor inspiracijskih fotografija, uradi sam tutorijala, ali i posebne ponude Domino proizvoda.

Preuzmi aplikaciju Domino

Posljednja aplikacija na našoj listi poželjnih za 2017. godinu je Moodboard koja vam omogućuje prikupljanje, grupiranje i organiziranje stvari koje vas inspiriraju na jednom mjestu. Stvaranjem virtualnog raspoloženja vi pomoću ove aplikacije možete svaku sobu u svom domu virtualno dekorirati, podijeliti svoje ideje s prijateljima ili dizajnerima te saznati što oni misle. Još bolje, prilikom skidanja fotografija s interneta aplikacija pamti link za vas.

Preuzmi aplikaciju Moodboard

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 13:38