proljetne dekoracije

Bicikli u cvijeću

Dolaskom proljeća sve češće boravimo u svojim dvorištima i vrtovima, uređujući ih s posebnim užitkom kako bismo stvorili pravi produžetak svoga dnevnog boravka na svježem zraku. Jedna stvar koja sigurno čini prostor puno ljepšim i ugodnijim za boravak sadnja je raznolikog cvijeća koje će svojim bojama razvedriti i najveće mrgude, a ako ste slučajno jedna od onih osoba kojima uzgoj cvijeća jednostavno ne ide od ruke, uvijek vam ostaje mogućnost ubiranja ili kupnje svježeg cvijeća kako biste u svoj prostor unijeli malo šarenila.



Osim tipičnih vaza i tegli s cvijećem, postoji još jedan način izlaganja cvijeća koji nas oduševljava, a riječ je o proljetnim biciklima! Već godinama niste sjeli na svoj stari bicikl i on samo skuplja prašinu u podrumu ili garaži? Izvucite ga van i od njega stvorite šarmantan stalak za teglice posađenog cvijeća ili pak odličan držač za raskošne proljetne bukete. Naravno, prvo ga je potrebno malo osvježiti pa uzmite kist u ruke i obojite svoj bicikl u svoju najdražu nijansu, a potom na njega postavite držače za tegle s cvijećem, upletite samo cvijeće među žbice kotača i ukrasite ga po želji.


U slučaju da ipak zaključite da je vaš bicikl još uvijek u voznom stanu, to ne znači da ga svejedno ne možete ukrasiti cvijećem koje će vam predivno mirisati dok se vozite gradom i jednostavno vaš dan učiniti ljepšim. U nastavku smo izdvojili vedre i slatko uređene bicikle da vas nadahnu na stvaranje ovog jedinstvenog ukrasa za vas i vaš vrt!





















Izvor: House Beautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 13:31