Kopiraj stil!

Bijele kupaonice u retro stilu

Iako je kupaonica prostorija u kojoj provodimo najmanje vremena, bitno je kako je uređena i kako se u njoj osjećamo. Jutarnje uljepšavanje i večernje opuštanje nakon napornog dana u dobro uređenoj kupaonici bitan je detalj u životu koji ne treba zanemariti. Stoga smo za vas danas pronašli tri inspirativne kupaonice uređene u retro stilu koje vam mogu poslužiti kao inspiracija prilikom uređenja. Zašto smo baš odabrali retro stil za kupaonicu? Zato što je riječ o stilu koji od vas zahtjeva malo veći kreativni angažman, a rezultat je autentično uređen prostor koji će vam podići izgled cijelog stana. Odabirom namještaja i detalja koji su kombinacija suvremenosti i tradicije možete dobiti kupaonicu s karakterom na kojoj će vam mnogi zavidjeti. U nastavku pogledajte naša tri favorita!

Bijele kupaonica sa žutim ljestvama za ručnike i pipama, crvenim radiom i plavim heksagonalnim kontrastnim pločicama te okruglim ogledalom, ovalnom kadom, pravokutnim umivaonikom pravo je osvježenje u moru "konfekcijski" uređenih kupaonica. Ima karakter i stil kakav još niste vidjeli, i vrijedna je kopiranja.

U ovoj bijeloj kupaonici dizajner je kombinirao moderan dizajn i vintage detalje, a efekt je elegantan i intenzivan prostor. Moderan bijeli namještaj s dva umivaonika upotpunjen je s kutijama u narančastoj boji i tirkiznim vintage pločicama. Tu su i dva ogledala, također u vintage stilu. Ovo je dobar primjer neočekivanog, ali efektnog izgleda.

Ovu su jednostavnu kupaonicu s bijelim pločicama postavljenim od poda do stropa učinili zanimljivom dva crno-bijela vintage umivaonika, koja ne mogu proći nezamijećeno.

Izvor: Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 08:29