ŠOPING/MUŠKA SPIKA

Frajeru, vrati se u normalu!

Dizajner Dragan Dragojević prepričava nezgode i savjetuje 'galebarima' kako preživjeti kad se osramote ili dobiju nogu te kako tijelo (i pamet) opet dovesti u red.

LOVING NATURALS - Avocado OiL

Ona kuži da imaš šarma, no da si nesiguran u sebe. Ti to fantastično pokazuješ tako da si kosu izblijedio kao M. Jackson ten. Tvrdiš joj da je to od sunca, jer ti si “spontan tip”. Odnos s njom ne može ništa spasiti, no za kosu možda nije kasno. Za 72,88$ na e-bayu možes nabaviti 100% organsko ulje avokada. Ako ništa, komada si podsjetio na djetinjstvo i kako je đuskala na Sennu M.

AKTIVNI UGLJEN

Sjediš pred njom i pumpaš svoje cice u stilu J. C. Van Dammea. Uvjeren da se divi tvojem mišićnom uspjehu, dok se ona u biti pita bi li ti odgovarao njezin grudnjak. Nervozan jer košarica stiže, nema te snage da zadržiš ubojitog tihomira. Nakon tone proteina, neprobavljivog mlijeka i ostalog galofaka odnos s njom si ubio, no mogao bi spasiti svoju probavu. Čajna zličica aktivnog ugljena ima površinu nogometnog igrališta, trebalo bi biti dovoljno da na sebe povuče dobar dio smeća koje si u sebe unio. Za sitnu kintu ga možeš naći u svim ljekarnama.

BMX GT Speed series PRO

Sjediš satima u koloni duž jadranske obale. Komad do tebe se guši. Kao i svi oko tebe. Tvoj V6, 320KS dizel nije nimalo ekološki osviješten. Za tebe je Rimac, stanovnik Rima. Klima ti je na 500, a zgoreni lakat na prozoru ti je ove godine više putovao od Modnog mačka. Di je stari BMX bandit u tebi? PRO model za 1520$ na www.gtbicycles.com. HRT, budući da stavljate filmove iz ’83, mogli biste nam pustiti i BMX bandite.

CD - DIDN’T IT RAIN

Melos, folk, Rozga, nepoznato, melos, folk, Žak… all night long. All summer long. All Jadran long. Kužiš, čak i DJ mora nešto uloviti do 5 AM. No to nisi ti. Dok je kod nas kvaliteta sramota, Hugh Laurie je snimio još jedan odličan album. Ako ti i dalje briješ na patetiku jer nije pošla s tobom, možda će te razveseliti što album ima 13 pjesama. Cijena 12,99$ www.hughlaurieblues.com. S dobrim CD-om, nisi sam.

MARC JACOBS - Cotton Sneakers

Prodaješ joj fore, no ona se okreće za Čehom u plastičarkama. Čak je i on ostavio više dojma od tvojih kopija Ronaldovih kopački “za po Jadranu”. Dok tvoje noge ne budu zarađivale 10 mil. eurića, drži se primjera sa slike. Tvoje ime možda i nije zapamtila, no ime Marca Jacobsa zasigurno hoće, ako ju ponovno sretneš. Cijena šminke 375$. www.marcjacobs.com. Za korak lak, MJ znak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:26