igračke i ukrasi

Ideje za uređenje dječje sobice

Ništa se u našem domu ne može usporediti s veseljem koje za nas predstavlja uređivanje sobice za malu prinovu koja će se uskoro pridružiti našoj obitelji. Kada uzmemo u ruke sve te slatke sitnice, igračke, robicu za bebe i slične predmete ne možemo se prestati čuditi pomisli da smo i mi sami nekada bili tako mali. Budući da je dječja sobica razigrano carstvo u kojem će naše dijete odrastati, učiti, smijati se i igrati, želimo da bude sanjiva, vedra i lijepo uređena kako bi naši najmlađi zaista u njoj uživali. Ukrašavanje dječje sobice možete izvesti na nekoliko različitih načina, a kombiniranjem veselih detalja stvorit ćete savršeni prostor za igru.




Umjetnost inspirirana životinjama

Većina djece voli likove životinja, a nije ni čudno, kada su njima ispunjene gotovo sve slikovnice, a takav oblik ima i većina prvih igračaka. Naravno, kome se ne bi svidio slatki zeko, medvjedić ili pak mekani slon! Od postera, uzoraka na tkaninama pa do pravih zidnih ilustracija, sa životinjama ne možete pogriješiti.




Citati

Lijepo osmišljeni i izvedeni citati mogu predstavljati odličan ukras za dječju sobu. Smiješne izjave, nadahnjujuće rečenice ili jednostavno ime djeteta bit će izvrstan detalj u prostoriji.




3D umjetnost

Veseli mobili, viseće lutkice ili životinje, "pravi" oblaci ili pak veliki ukrasi dječju sobu čine zaista upečatljivim prostorom i potiču na maštanje!

Izvor: Pret a Pregnant

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:01