druženje s prijateljima i obitelji

Ideje za vesele proljetne zabave

Ništa ne simbolizira proljeće kao šarenilo predivnih jarkih boja pa je sasvim logično da za proljetne proslave rođendana, godišnjica, diplome i sličnih prigoda automatski odabiremo dekoracije koje unose vedrinu i veselje u naš prostor. Spremate li se organizirati jedno pravo proljetno slavlje, nadahnite se fotografijama u nastavku koje su nam izmamile osmijeh na lice i odmah nas oraspoložile.





Sve zabave organizirala je Kara Whitten, autorica bloga A Kailo Chic Life za prigode poput proslave Majčinog dana, rođendane ili jednostavno vesele zabave u vrtu. Njezine proslave uvijek obilježava odlično uređen stol, što ne iznenađuje kada uzmemo u obzir da je najčešće mjesto okupljanja većeg društva upravo stol prepun ukusne hrane i finog pića, a dijeljenje obroka jedan je od najdražih načina druženja i ugošćavanja. Želite li da vaša zabava bude pravo oličenje proljeća, pobrinite se da pršti bojama!





Čak i ako nemate raznobojne tanjure, uvijek ih možete uljepšati šarenim ubrusima, a prilikom odabira hrane i pića obratiti pozornost na njihovu boju.







Ponudite svježe voće i raznobojne slastice i vaš će stol odmah izgledati raskošno. Što se dekoracija tiče, s pregršt manjih buketa svježeg cvijeća ne možete pogriješiti!







Baloni su još jedan način kako ukrasiti svoj prostor, a možete se poigrati raspoređivanjem balona po prostoriji, kao i izradom malo kompleksnijih ukrasa kao na slici.



Izvucite na stol ukrasne svijeće i lampione, isprintajte slatke šarene porukice i nasmijte svoje goste simpatičnim ukrasima.



No, najvažnija stvar koju nikako ne smijete propustiti jest zabaviti se dok smišljate svoje uređenje, slažete aranžmane i potom s oduševljenim gostima dijelite svoje slobodno vrijeme i lijepe zajedničke trenutke.






Izvor: A Kailo Chic Life

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 11:30