Savjeti slavne trendseterice

Interijeri po mjeri Olivie Palermo

Evo kako do luksuznog doma!

Slavne trendseterice svojim besprijekornim ukusom ne određuju samo što će postati popularno u modi, nego i u uređenju interijera. Jedna od njih je i rado praćena Amerikanka Olivia Palermo s razvijenim smislom za modu i dizajnerskom pozadinom (majka Olivije Palermo je dizajnerica interijera) pa ne iznenađuje da njeni brojni obožavatelji pozorno prate što Olivija ima za reći. Olivia je tako medijima nedavno istaknula dizajnericu interijera Ashley Stark kao osobu koju vrijedi pratiti za inspiraciju po pitanju uređenja doma i besprijekornog stila i na čijem profilu i sama pronalazi inspiraciju.

Ashely Stark je kreativna direktorica istoimene tvrtke za tepihe i do sada je prikupila impresivan broj pratitelja na Instagramu zahvaljujući pomno planiranom i razrađenom profilu prepunom profinjenih interijera. Većina fotografija koje objavljuje predstavlja spoj tradicionalnih i klasičnih prostora s pomakom pri čemu se ističe spoj čistih linija i bezvremenskih detalja. Iako su prostori koje možete vidjeti na njenom profilu @ashleystark luksuzni, taj izgled lako možete rekreirati i u svom domu za puno manje novca. Saznajte kako na ova odlična četiri primjera!

Zašto je ova prostorija toliko atraktivna?

Zeleni namještaj trenutno je iznimno popularan na društvenim mrežama, a ovaj primjer brenda Anthropologie je savršen primjer zašto. Boje dragog kamenja stvaraju idealan kontrast jasnoj i svijetloj pozadini.

Kako ovo rekreirati u svome domu?

Poigrajte se teksturama. Potražite baršunaste, zaobljene komade namještaja u smaragdno zelenoj, prljavo ružičastoj ili pak prljavo bijeloj boji kako biste uklopili ovaj trend u svoj dom.

Zašto je ova prostorija toliko atraktivna?

Ova kupaonica je oličenje luksuza, a drugačija je zahvaljujući tepihu i zlatnom lusteru. Za razliku od klasičnih kupaonica dizajner je u njeno uređenje uklopio dodatke koji se inače ne vide često u ovakvim prostorijama poput umjetnina i stolića.

Kako ovo rekreirati u svome domu?

Riskirajte s jedinstvenim dodacima koje možete pronaći za malo novca. Nemojte zaboraviti da ih lako možete zamijeniti kada vam dosade i dobro se pritom zabaviti.

Zašto je ova prostorija toliko atraktivna?

Žuta boja namještaja izgleda odlično uz crno-bijele pločice čime se stvara bezvremenski izgled ovog šik prostora.

Kako ovo rekreirati u svome domu?

Počnite s upečatljivom bojom i uredite ostatak prostora u skladu s tim. Žuta ovdje privlači najviše pozornosti što znači da ostatak mora biti staložen i elegantan.

Zašto je ova prostorija toliko atraktivna?

Blagovaonica na fotografiji impresivna je zbog više razloga. Od masivnog i rustikalnog stola koji prizemljuje kadar do velikog lustera jedinstvene siluete koji privlači oko prema stropu, ovaj je interijer pravi praznik za oči.

Kako ovo rekreirati u svome domu?

Počnite uređivati prostor birajući prvo velike komade namještaja jer su oni najčešće i najskuplji. Uložite vrijeme i novac kako biste prvo odabrali kvalitetan blagovaonski stol, a potom birajte ukrase koji će uravnotežiti prostoriju.

Izvor: My Domain

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:00