Nova kolekcija namještaja

KARE kolekcija Vintage Romance – osobni dodir Vašem domu

Kao poseban suvenir donesen sa seoskog izleta, kolekcija Vintage Romance unijet će jedinstven, osobni dodir u vaš dom. Ovaj šarmantni namještaj se savršeno kombinira s modernim komadima kao što je obična stolica u obliku školjke, koja uživa u glamuru lustera usmjerenog prema njoj.

Dizajneri KARE namještaja kombiniraju rustikalno, čvrstu obradu i masivno drvo manga s pravim keramičkim pločicama u nježnim bojama. Keramičke pločice s reljefnim uzorcima su apsolutno moderne i ručno oslikane. Ovaj majstorski zanat postao je prava rijetkost, ali sada je s vama pronašao svoj dom.

Kolekcija Vintage Romance je izrađena od masivnog drva manga, ručno izrađenih pločica od terakote, bakrenih i akrilnih ručki. Korištenje drva manga je ekološki prihvatljivo, budući da stablo manga daje plodove dugi niz godina, nakon čega se njegovo drvo koristi za izradu namještaja. Kao i kod svih prirodnih materijala, varijacije u površini i boji, pukotine i struktura godova ne umanjuju njegovu kvalitetu, ali su dokaz da je svaki namještaj od drva jedinstven te ćete mu se diviti dugo godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:39