KARE namještaj

Kolekcija Tortuga kombinira stare vještine izrade namještaja i moderan dizajn!

Čvrsto drvo manga i dizajnerski elementi napravljeni od tamno sivog lakiranog čelika savršeno su se spojili u Tortuga liniju namještaja tvrtke KARE. Svaki komad namještaja linije Tortuga unikatan je zahvaljujući ručnoj izradi indijskih zanatlija i jedinstvenosti različitih dijelova drva. Zanatlije su na nevjerojatan način spojili različite drvene dijelove kako bi stvorili trodimenzionalne i iznenađujuće ukrase koji nalikuju tradicionalnom drvenom parketu. Ova jedinstvena kvalitetna kolekcija sastoji se od unikatnih komada kao što su blagavaonski stolovi, škrinje s ladicama, komode i klupski stolići.



Posebno ugodnu atmosferu u svakoj prostoriji stvorit će kombinacija Tortuga komode s Bambini stolicom od vezenog pamuka. Dodaci poput ukrasnog ljuljajućeg konjića Rocking Horse Caballito ili plave keramičke vaze Cleopatra u različitim oblicima i veličinama, unijet će posebnu magiju u ovu kolekciju izrađenu od drva.


Prirodno drvo reagira na toplinu, vlagu i svjetlost sunca čime se namještaj Tortuga linije konstantno mijenja kako vrijeme prolazi. Svaka površinska varijacija, varijacija u boji, puknuća i godovi Tortuga linije, dokaz su da je svaki komad namještaja jedinstven. U posebnost Tortuga linije namještaja možete se i sami uvjeriti posjetom salonu KARE Zagreb, King Cross Jankomir ili njihovoj službenoj stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 00:20