Šest veličanstvenih!

KUHINJE KOJIMA NEĆETE MOĆI ODOLJETI Ovo je šest najljepših kuhinja iz Lesnine koje možete kupiti već danas!

Kuhinja je srce našeg doma, pravo središte zbivanja, mjesto gdje ujutro pripremamo svoju prvu kavu koja će nam pomoći da preživimo dan, mjesto gdje s puno ljubavi pripremamo obroke za sebe i svoju obitelj i gdje krademo zadnje zalogaje prije spavanja. Uvijek prepuna boja i mirisa, mjesto je gdje naša kreativnost dolazi do izražaja, potpomognuta poticajnim i toplim okružjem. Zato s posebnom pažnjom planiramo i uređujemo ovaj ključan dio našeg doma kako bi naša savršena kuhinja bila idealan spoj ljepote i funkcionalnosti.






Kuhinja koje nas privlače svojim izgledom, rasporedom, odabirom boja ili pak pažljivo odabranim detaljima, one su koje ćemo u konačnici i kupiti, a kako bismo vam olakšali posao, izdvojili smo za vas šest izvrsnih Novel kuhinja iz Lesnine.






Novel kuhinje su stvorene za izazove i zajedno s vama spremno odgovaraju na zahtjeve modernog i užurbanog života današnjice. Nije važno jeste li samac, volite li minimalizam ili pak raskoš, je li obitelj velika ili mala - one su multifunkcionalne, svježe, moderne, velike ili male. U Novel kuhinjama možete s veseljem kuhati, jesti, zabavljati goste ili jednostavno uživati - to su kuhinje koje u potpunosti žive s vama.



Bijela moderna multifunkcionalna Novel kuhinja idealna je za sve ljubitelje minimalizma i sve one koji vole uvijek imati uredan i pregledan kuhinjski prostor lišen svih suvišnih detalja.





Svijet mode, dizajna i uređenja interijera u naše je živote vratio jednu posve neočekivanu boju za koju smo mislili da smo je ostavili iza sebe, duboko zakopanu u kutijama s igračkama iz našeg djetinjstva. Naravno, riječ je o ružičastoj koja je u posljednjih par godina postala apsolutna vladarica trendova. Pastelna nijansa prljavo ružičaste boje prozvane "milenijska ružičasta" ili "skandi pink" odnosno "Tumblr pink" osvojila je modne piste, sišla na ulicu u obliku ulične mode, ružičastih jakni i tenisica te se uvukla u naše prostore. Dok smo ovu šarmantnu boju prije povezivali s barbikama, žvakaćim gumama i djevojčicama, ona danas ponovno osvaja, i to u svom staloženijem, zagasitijem izdanju, a izvrstan primjer je Novel kuhinja u kombinaciji ružičaste i crne boje.






Minimalistički dizajn s vrhunskim reflektirajućim staklom i nehrđajućim čelikom meko će se uklopiti u okolinu i doslovno odražavati životni stil i osobnost korisnika. Pažljivo definirani detalji, zajedno s efektima prepoznatljivih ručki u čijem dizajnu je kombiniran nehrđajući čelik, uvesti će dodatnu iskru života u korisnikovu kuhinju.





Novel kuhinje i sve dekorativne detalje s fotografija potražite u Lesnina XXXL trgovinama ili na njihovom web shopu!

Foto: Sandra Šimunović/Hanza Media

Styling: Danijela Kovačević

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 11:31