Emily Henderson

Ljetna terasa iz snova

Kada preuređujemo svoj prostor, neovisno radilo se o unutrašnjosti našeg doma ili o njegovom vanjskom produžetku, potrebno je imati na umu činjenicu da ulažemo u njegov izgled kako bismo dugoročno u njemu uživali, što znači da je svaki detalj vrijedan truda. Kako bismo se uvijek ugodno osjećali dok u njemu provodimo vrijeme, naš prostor mora odražavati našu osobnost i ukus pa se stoga moramo pobrinuti da odabiremo elemente uređenja koji nas istinski oduševljavaju.





Danas vam želimo predstaviti preuređenje terase blogerice Emily Henderson koja stoji iza bloga Style by Emily Henderson i koja je ovaj predivan prostor učinila stvarno posebnim odabirom jednog doista upečatljivog elementa koji oduševljava. Prava zvijezda ove terase svakako je pod koji je prekriven ručno izrađenim pločicama naručenima čak iz Nikaragve. Najveća investicija u procesu uređenja ove terase višestruko se isplatila jer njihov dojmljiv izgled čini prostor zaista svježim i prekrasno uređenim.




Budući da pločice odmah privlače pozornost, Emily se odlučila za jednostavne i neutralne komade namještaja razmještene u različite kutke, čime je stvorila odličnu bazu za daljnje uređivanje terase. Pomno odabranim i izdržljivim namještajem dobila je temelje koji će izdržati test vremena, a želju za eventualnom promjenom može zadovoljiti mijenjajući manje detalje koji će oblikovati izgled, a koji obuhvaćaju jastučiće, tkanine, posuđe i slične dekorativne detalje. Nezaobilazno cvijeće u obliku ruža i grmolikog bilja te okolno drveće zaokružuju čaroban izgled ove terase iz snova!

Izvor: House Beautiful
Foto: Tessa Neustadt

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 08:00