VESELI INTERIJERI

Najljepše sobe za sretne djevojčice

Sedam predivnih ženskih soba koje će vas nadahnuti!

Spavaća soba važan je dio djetetovog života i u njoj se odvija puno više od spavanja! Kao mala oaza privatnosti u kojoj se igra, mašta, u kojoj se razvijaju prijateljstva i prve ljubavi, spavaća soba predstavlja prostor u kojem se naša djeca polako razvijaju u pametne, drage i kreativne ljude. No, ovakve važne prostore nije lako urediti tako da predstavljaju spoj našeg ukusa, ali i osobnosti naše djece, a da su pritom zabavne i razigrane. Prostorije u nastavku dizajnirane su za djevojčice, a spajaju modu, lijepe boje, vedre detalje i potiču na sanjarenje.




Autor prve sobe je dizajner Việt Dũng koji je odlučio ružičastu boju uključiti u interijer u decentnim detaljima poput polica i ladica, dok je ostatak prostora svijetao i prozračan. Pažnju privlači i izvrstan ormar čija su vrata kombinacija bijele boje i svijetlog drva uz jarku ružičastu koja se javlja kod utora za otvaranje ormara.




Kristina Bilynets zamislila je prostoriju za djevojčicu prepunu pariškog šarma s ružičastim zidovima, skulpturalnim bijelim lampama, bijelim namještajem s crnim detaljima te upečatljivim uzorcima na tepihu i zavjesama.





Plava nije rezervirana samo za dečke, a odlično izgleda u kombinaciji sa sivim i krem nijansama. Budući da se ova soba nalazi u potkrovlju kroz krovni prozor ulazi pregršt svjetla što prostranu sobu čini još ugodnijom. Njen dizajn potpisuje Tаrаs Horoduskyy koji je za namještaj odabrao bijele komade u kombinaciji sa svijetlim drvom.



Iza sljedeće vizualizacije stoji Andrey Korznyakov koji je ružičastu odlučio uključiti u detaljima poput tamno ružičastog kreveta, zavjesa i uzorka na tepihu. Prostor je privlačan zbog ukrasnih tapeta nježne sive boje s bijelim točkicama, a razigrani likovi na zidu unose vedrinu u prostor.





Dobitna kombinacija bijele, prljavoružičaste i ledenoplave u ovoj je sobi nadograđena geometrijom kako bi se dodatno istaknula njena ljepota. Moderan namještaj i jednostavni detalji u ovoj sobi osvajaju, a posebnu pažnju privlače prozirna ružičasta plastična stolica za radnim stolom i biljke na zidu.





Siva, crna i bijela osnovne su boje odabrane za uređenje ove dječje sobice, a razigranost u nju unose sitni ružičasti ukrasi, točkice na zidu, ali i okvir za krevet u obliku kućice. Prostor je ukrašen u skandinavskom stilu s minimalističkim, ali efektnim posterima. U uglu se nalazi i mali šator za veselu igru. Ovaj je prostor osmislila dizajnerica Iryna Savchenko za ljubitelje jednostavnosti.





Ira Shestopalova u svoj je dizajn uključila zelenu i žutu koje klasičnom odabiru bijele i ružičaste boje za sobu djevojčice daju žestinu. Upečatljivi tepih s uzorkom, mural u nježnim nijansama zelene, tamnozelena fotelja i bijeli luster čine prostor dinamičnim. U sobi se skrivaju brojni zanimljivi detalji poput ružičasto obojenog vrha zida, ptičica u letu postavljenih na zid i atmosferične rasvjete u obliku oblaka koji očaravaju.

Izvor: Home Designing

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 08:43