Nova Etno Motiv kolekcija

Najljepši etno detalji za interijer!

 

Etno je trend koji je posljednih godina zavladao svijetom pa tako i našim prostorima, a mala zagrebačka tvrtka Etno Motiv pravi je primjer kako tradicionalne hrvatske tkanine možemo uklopiti u svakodnevni život i moderne interijere!



Želite li svoj prostor oplemeniti detaljima uistinu posebnog dizajna, možete odabrati stolnjake, nadstolnjake i ukrasne jastučnice u različitim uzorcima i trendi bojama. Kad se govori o tradicionalnim tkaninama iz svih dijelova Hrvatske, najčešći odabir je crvena boja, ali za moderniji izgled koji će pratiti uređenje vašeg doma, kao novitet iz Etno Motiv radionice stižu boje prikladne za sve vrste interijera: siva, bijela, petrolej, maslinasta te boja koju najavljuju kao apsolutni hit ove jeseni – bordo!




Osim uređenja vlastitog životnog prostora, bilo koji od ovih artikala može biti savršen i jedinstven poklon za vaše najdraže ili važnog poslovnog partnera. Također, stolnjaci Etno Motiva ukrašavaju i brojne restorane, pa se nemojte iznenaditi ako u nekom restoranu diljem Hrvatske ugledate neki od ovih poznatih motiva.



Važno je naglasiti da su sve tkanine dizajnirane i proizvedene u Hrvatskoj, što je danas velika rijetkost, te zbog toga imaju još veću vrijednost. Sve informacije možete dobiti na službenoj stranici ili Facebook stranici Etno Motiva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 19:36