Etsyonica

Naučite prodavati svoje rukotvorine!

Znate li što je Etsy? Ako se bavite izradom bilo kakve vrste rukotvorina, Etsy je mjesto na kojem želite biti! U organizaciji Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca i coworking prostora BIZkoshnica Coworking u Zagrebu u Ilici 71 u nedjelju 23. listopada održava se šesta po redu Etsyonica, besplatna radionica o prodajnoj platformi Etsy. Povodom Europskog tjedna freelancera tako ćete moći doznati kako cijeli sustav funkcionira od iskusne korisnice platforme Eme Juretić, poznatije na Etsy platformi i Facebooku kao Dilemma Posters.

Kako to opisuje BIZkoshnica Coworking:

„Etsy, najveća internetska tržnica rukotvorina, okuplja ljude iz cijelog svijeta kako bi se povezali, bili inspirirani i učili jedni od drugih te prodavali i kupovali unikatne predmete. Srce i duša Etsy platforme su kreativni mikro poduzetnici koji putem Etsy platforme mogu jednostavno i lako prodavati unikatne predmete koji proizvode i kupci koji traže posebne rukotvorine koje ne mogu pronaći nigdje drugdje.“

Kako bi osigurali svoje mjesto na radionici što ranije najavite dolazak putem online obrasca, a najkasnije do subote, 15. listopada. Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali je broj polaznika ograničen. Dodatne informacije možete pronaći na Facebook stranici događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 04:22