inovativni dizajn

OBJEKT ŽUDNJE Pokrivač koji se obavija poput mekog zagrljaja!

Gravity pokrivač uklanja tjeskobu i pomaže da se pošteno odmorite

Gravity pokrivač inovativan je dodatak vašoj spavaćoj ili dnevnoj sobi koji će vam pomoći da se opustite i napokon zaspete osjećajući se pritom kao da ste u mekom zagrljaju, i to ne samo u prenesenom značenju. Meka i velika, ova deka koju je osmislio John Fiorentino dovoljna je da se u potpunosti omotate u nju, a pritom je osmišljena tako da na vas stavlja lagani pritisak koji je otprilike 10 posto vaše tjelesne težine.

Gravity je još jedan uspješan projekt koji se pojavio na stranici Kickstarter za prikupljanje financijskih sredstava od zainteresiranih kupaca koje je privukla ideja o prekrivaču koji će odagnati tjeskobu i pomoći im da se pošteno odmore.


Gravity je namijenjen za samo jednog korisnika što znači da je ovaj meki "zagrljaj" samo za vas. Pokrivač se može nabaviti u tri različite težine ovisno o tome u koju skupinu pripadate pa će tako on težiti oko 7 kilograma ako je vaša težina između 45 i 68 kg, 9 kilograma ako ste između 68 do 90 kg i nešto više od 11 kilograma ako ste iznad 90 kila.



Ovaj je prekrivač izvana izrađen od mekog mikroflisa, dok je njegova unutrašnjost ispunjena netoksičnim i bezmirisnim plastičnim kuglicama. Težina koju ovaj prekrivač prenosi na tijelo opušta živčani sustav simulirajući osjećaj zagrljaja. To povećava razine serotonina i melatonina te smanjuje razinu kortizola te pritom poboljšava raspoloženje i olakšava vam da zaspete. Trenutačna cijena ovog pokrivača je od 169 pa do 320 dolara za dva prekrivača za par, odnosno od 1120 kn do 2120 kuna. Više informacija potražite na poveznici.


Izvor: Kickstarter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 16:50