recikliranje kao inspiracija

OBJEKT ŽUDNJE Rasvjeta Beer Bottles iz Kare Incentra Zadar

Luster s bocama piva koji dečki (a i cure) žele u svojem domu

Volite neobične namještaj i detalje za dom? Monotonost, uvijek isti, uglavnom crno-bijeli interijeri jako su vam dosadni? Jednostavno tražite nešto drugačije, nešto što će vašem domu dati onaj poseban čar i učiniti ga prepoznatljivim?

Svjetiljka sa zelenim antiknim staklom naziva Beer Bottles, sigurni smo, najviše će se svidjeti muškom spolu (a vjerojatno i nekim ženama). Svjetiljka se, naime, sastoji od brojnih boca piva u živopisnoj zelenoj boji koje vise s lakiranog čeličnog okvira. Ovo je recikliranje u pravom smislu te riječi, zar ne? - Ovaj neobičan luster jedan je od naših bestselera. Iako je estetski ‘malo pomaknut’, provjereno prilično dobro funkcionira u interijerima različitih stilova uređenja. Ukratko, savršena rasvjeta za sve one koji odbacuju dogme i ustaljena pravila. Drugim riječima, za one koji se bore protiv ustaljenih interijerskih trendova - kažu u trgovini Kare Incentar Zadar, u kojoj možete kupiti ovaj proizvod.

Još nekoliko osnovnih informacija o ovoj svjetiljci: teži 13 kilograma, dimenzije su joj 85x86x32 centimetara, a košta 3275 kuna. Dodatne informacije potražite na službenoj stranici INCENTRA i na 023 220 293.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 23:19