kreativnost

Osmislite čestitku za UNICEF!

Sigurno ste u jednom trenutku naišli na čestitku od UNICEF-a, međunarodne humanitarne i razvojne organizacije koja se brine o djeci, štiti njihova prava i trudi se omogućiti ispunjavanje njihovih osnovnih životnih potreba. Cilj je svake akcije UNICEF-a pomoći osigurati dobre životne prilike za svako dijete, a jedna od tih akcija je i godišnja prodaja blagdanskih čestitki s dopadljivim ilustracijama.

Za zimu 2017./2018. UNICEF želi stvoriti novu kolekciju blagdanskih čestitki i stoga zove na sudjelovanje u natječaju za najbolji dizajn. UNICEF daje kreativcima odriješene ruke što se tiče samog vizualnog sadržaja naslovnice čestitke. Jedini je uvjet da ilustracija koju predlažete privlačna i pojedincima i tvrtkama koje inače čestitke šalju svojim suradnicima i klijentima te da bude u skladu s ciljevima njihove organizacije.

Za odabrane ilustracije predviđen je niz novčanih nagrada te bi možda upravo čestitka s vašim dizajnom mogla ići na prodaju na zimu 2017.! Svoje ilustracije možete prijaviti u razdoblju do 27. rujna ove godine i to preko stranice Jovoto gdje osim što možete učitati svoje, možete pregledavati i komentirati tuđe radove te također biti simbolično nagrađeni za sudjelovanje. Sretno!


Izvor: Jovoto

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 20:26