Elegantna i dramatična jesen

Petrolej zelenoplava koja osvaja

 

Milenijska ružičasta dobila je ozbiljnu konkurenciju i to ni manje ni više nego u petrolej plavozelenoj boji koja je kao stvorena za jesen! Raskošna boja poput ove izgledat će odlično na zidu u vašem domu, ali i u obliku velikih komada namještaja poput ormara ili pak sjedaće garniture. Dosadne su vam klasične bijele kuhinje? Što kažete na ovu zagasitu nijansu na granici između plave i zelene koja jednostavno osvaja? S ovom bojom vaš prostor jednostavno neće moći proći nezapaženo!




Odaberete li petrolej plavozelenu za svoj dom, ostatak svog interijera uredite u neutralnim i nježnim bojama poput bijele, bež i pastelnih nijansi. Uz ovu će impresivnu boju odlično pristajati metali pa tako možete birati između bakra, mjedi i zlata jer sve tri nijanse izgledaju zaista upečatljivo kada se nalaze uz ovako obojenu pozadinu. Za one koji nisu toliko zagrizli za boju petroleja ona može biti odličan dodatni detalj smirenijem uređenju pa ju odaberite za ukrasne jastučiće, posteljinu ili zavjese.






Što se jarkih boja tiče, plavozelena će fantastično izgledati u kombinaciji s bojom senfa, jarkom žutom i nezaobilaznom crvenom, a iznenađujuće dobro izgleda i kombinacija s ljubičastom bojom lavande. Kada je riječ o drugim materijalima, drvo, mramor i koža pomoći će vam stvoriti dom na koji ćete biti ponosni!


















Izvor: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. travanj 2024 05:41