Ovo je i službeno potvrđeno!

Povratak kultnog VW kombija!

 

Električni automobili su vozila budućnost, što je činjenica koju prepoznaje sve više proizvođača automobila koji u posljednjih nekoliko godina marljivo sa svojim timovima razvijaju ekološki prihvatljive modele koji se polako počinju pojavljivati i na našim ulicama. Ti moderni modeli električnih automobila predstavljaju kombinaciju prepoznatljivih značajki određenog brenda i revolucionarne tehnologije koja eliminira štetne emisije ispušnih plinova. Jedan od tih brendova je i svima dobro poznati Volkswagen, njemačka tvrtka koja je treći najpopularniji proizvođač automobila na svijetu.

Nakon brojnih nagrada za dizajn i bezbroj upita zainteresiranih kupaca, Volkswagen je napokon prije nekoliko tjedana objavio da 2022. godine planira započeti proizvodnju električnog modela ID Buzz i to u Sjedinjenim Američkim Državama, Europi i Kini. Riječ je o modernoj verziji slavnog "hipi kombija" koji je bio posebno popularan 1960-ih, odnosno Type 2 Minibusa.





Osvježeni model zadržava prepoznatljiv izgled, a osim što je savršeni spoj održivosti i funkcionalnosti, ID Buzz primjer je i privlačnog dizajna sa zaobljenim i mekim linijama te pročišćenim interijerom. Baterije vozila nalaze se u podu automobila, a budući da sam sustav električnog motora i napajanja ne zauzima puno mjesta, vozilo ima širok osovinski razmak između kotača te prostrani interijer. Vanjština ovog vozila dvobojna je i ima klasični V oblik na prednjoj strani po uzoru na svog prethodnika, ali je nadograđena i uskim svjetlosnim pojasom koji razdvaja obojene površine. S 369 konjskih snaga i pogonom na sva četiri kotača, ovaj divan, ali moćan kombi sigurno će osvojiti nostalgičare diljem svijeta! Više informacija potražite na službenim stranicama Volkswagena.






Izvor: Trendland

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:19