trendovi iz prošlosti

Povratak rebrastog namještaja

Kao i u modi, pojedini se trendovi i u interijerima vole vratiti u naše živote neprimjetno kao što su i nestali iz naših prostora. Savršen primjer povratka jednog pomalo zaboravljenog trenda sve je popularniji tapecirani namještaj s kanalićima koji stvaraju rebrasti efekt na površini sofa, fotelja i zaglavlja kreveta. U kombinaciji s atraktivnom tkaninom poput baršuna ili umjetne kože, ovakav namještaj predstavlja odličan način unošenja malo teksture u inače jednostavno uređen interijer.


Odaberete li za svoju dnevnu sobu namještaj presvučen tkaninom neutralnih nijansi, na kojoj je primijenjen upravo ovaj oblik pričvršćivanja tkanine za podlogu, dobit ćete bezvremenski element uređenja koji će uvijek izgledati iznimno moderno.


Ne možete pogriješiti ni odaberete li trenutno svima zanimljive boje poput raskošne smaragdnozelene ili zagasite ružičaste nijanse, koje će izgledati fantastično, a i senf žuta ili benzin plava, kao na primjerima, predstavljat će dobrodošlu infuziju boje u vašoj dnevnoj ili spavaćoj sobi.



Primijenjena na zaglavlje u spavaćoj sobi, ova tehnika tapeciranja stvorit će jednostavnu, ali efektnu geometriju u prostoru i dodati u interijer već spomenutu teksturu, a pritom će vam vaša leđa biti zahvalna zbog mekanog naslona koji ste postavili iznad svoga kreveta. U nastavku pogledajte elegantne primjere rebrastog namještaja!









Izvor: Apartment 34

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:18