KREATIVNA RJEŠENJA ZA MALE PROSTORE

Radna površina na izvlačenje

Odlično rješenje za manjak prostora u kuhinji!

Neprestano vam nedostaje prostora u kuhinji dok kuhate obiteljski ručak? Kuhinja vam je prepuna ormara i ormarića, no svejedno nemate gdje učinkovito smjestiti aparat za kavu ili toster, a da ne spominjemo gomilu začina koji vam trebaju dok kuhate. Zašto ne biste u svoju kuhinju ugradili radnu površinu na izvlačenje?

Istina, za ovaj biste pothvat morali žrtvovati dubinu svoje prve ladice u donjim kuhinjskim ormarićima, ali biste dobili dodatni prostor za rad koji možete izvući, odnosno pospremiti po potrebi. Neovisno o tome je li izrađena od drveta ili čelika, dodatna polica, radna površina, bit će izvrstan dodatak vašoj kuhinji kojim ćete doslovce udvostručiti prostor.


SVE JE U DETALJIMA Ovo su završni detalji s kojima će vaša kuhinja biti savršena!

Ovakva je polica praktično rješenje ako imate visoko postavljenu pećnicu pa vam može poslužiti za posljednje pripreme hrane prije nego što je stavite u toplu pećnicu. Police na izvlačenje ne morate smjestiti isključivo ispod radne plohe. Ugrađene u ormar odličan su način pospremanja malih kućanskih aparata koje potom možete bez puno muke izvući na vidjelo kada vam stvarno zatrebaju. Izvrsna ideja!






DIMENZIJE KUHINJA Na ovo pripazite prilikom slaganja kuhinje!

Izvor: Contemporist

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 12:30