ORGANIZACIJA I UREĐENJE DOMA

Recite zbogom neredu i suvišnim stvarima koje vam ne trebaju

Knjiga blogerica Toni Hammersley savjetuje kako organizirati dom

Svi oni koji se bore s neredom u vlastitom domu dočekat će knjigu Toni Hammersley, američke “kraljice” organizacije i uređenja doma, kao pravi spas.

Ova blogerica, supruga i majka troje djece, uz prirodno urođenu sklonost organizaciji stvari, razmišljanjem i eksperimentiranjem dovela je do savršenstva organizaciju doma, bilo da je riječ o velikoj kući ili o skučenu gradskom stanu.

Svoje savjete i rješenja za svaku prostoriju u domu ponudila je u knjizi “Dobro organiziran dom - Knjiga korisnih savjeta” u izdanju Školske knjige. Na dvjestotinjak stranica Toni Hammersley čitatelje upućuje kako organizirati dom, od kuhinje do garaže (uključila je i podrum, tavan, vrt, auto), kako se riješiti nereda i suvišnih stvari i kako sve pomno razvrstati i složiti da bi životni prostor bio udobniji i praktičniji.

Pri tome Toni nudi domišljata rješenja, a čitateljima zadaje tjedne zadatke. Prostoriju po prostoriju, vođeni sigurnom rukom autorice, uredit ćete svoj dom i riješiti se viška stvari. Život će vam postati lakši, imat ćete više vremena za sebe i ponovno ćete zavoljeti svoj dom.

Foto: Školska knjiga

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:12