internetska trgovina Etsy

Ručno rađeni predmeti koje obožavamo

 

Dostupnost i većinom prihvatljiva cijena neke su od prednosti masovno proizvedenih predmeta za kućanstvo, no niti jedan dom nije potpun bez kojeg ručno rađenog komada. Osim što takvi predmeti daju prostoru karakter i čine ga posebnim, biramo ih posebnom pažnjom jer za njih često moramo i malo više izdvojiti. No, zato njihovim odabirom dobivamo nešto puno vrjednije od preslikanog dizajna i tvornički izrađenih detalja - dobivamo predmete s dušom, sitnim nesavršenostima koje oduševljavaju i nešto što će nas veseliti kad god taj predmet uzmemo u ruke. Ako bi vašoj kuhinji dobro došao jedan takav detalj, pogledajte ovih divnih deset predmeta iz internetske trgovine Etsy kojima ćete u tren oka osvježiti svoj prostor i svoje iskustvo u kuhinji podići na višu razinu.

Porculanski vrč, Red Raven Studios, 356 HRK

Ovaj slatki vrč idealan je za skladištenje ulja i octa, pogotovo ako mu dodate pluteni čep, a u njemu možete svojim gostima posluživati i osvježavajuće napitke!

Drvena tegla za cvijeće, Clock Wood Studio, 255 HRK

Začinsko bilje poput bosiljka, ružmarina i mente izgledat će posebno lijepo na vašoj kuhinjskoj radnoj površini ako svoje biljčice posadite u ovu zabavnu drvenu gredicu.

Keramički držač, ONEandMANY, 298 HRK

Keramička posuda za držanje kuhinjskih potrepština unijet će dašak elegancije u vašu kuhinju.

Lanene krpe - set od 3, Cozy Linen, 197 HRK

Naše krpe su, osim drvenih dasaka za rezanje, kada kuhamo i radimo kreativni i slasni nered u svojoj kuhinji najviše na udaru. No, to ne znači da moraju biti ružne i dosadne!

Keramički držač za spužvicu, Lafayette Ave Ceramics, 95 HRK

Keramički držač za spužvice kuhinjsko je pomagalo za koje niste ni znali da trebate. Ovaj primjerak može se nabaviti u čak 9 različitih boja!

Keramička šalica za espresso - 1 komad, ONEandMANY, 119 HRK

Šalice za espresso s oslikom pretvorit će ispijanje kave u sasvim elegantno iskustvo!

Kuhinjska pregača s prugicama, Linen Tales, 185 HRK

Kao i kod krpa, tako i naša pregača može biti i više nego efektna, pogotovo kada je izdržljiva, laka za pranje i pritom predivnog izgleda.

Zdjela za posluživanje u obliku lubenice, Vegetabowls, 318 HRK

Vesele zdjelice u obliku voća i povrća sigurno će vam izmamiti osmijeh na lice kad god ih stavite na svoj stol!

Set od 2 keramičke posude s poklopcem, Yahalomis, 363 HRK

Osvojile su nas ove moderne i minimalističke keramičke posude za skladištenje namirnica poput kave, brašna ili šećera!

Drvena ploča, The Peg Wall Co, 1178 HRK

U slučaju da se vaše potrebe za prostorom za odlaganje sitnica neprestano mijenjaju, ova prilagodljiva drvena ploča savršen je komad za vas jer se raspored i broj postavljenih polica može mijenjati kako vam se želje mijenjaju.

Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 11:21