Majice s motivirajućim natpisima

Ružičasti listopad ove godine jednostavno - odjenite

 

Listopad je mjesec koji je tradicionalno diljem svijeta posvećen borbi protiv raka dojke, ove godine počinje koji dan ranije.

Točnije, sada se možete priključiti bojanju mjeseca listopada u ružičasto, kupnjom predivnih minimalističkih majica i afirmativnom porukom kojom oboljelima od ove brzorastuće bolesti 21. stoljeća možete pokazati kako nisu sami, a svoje bližnje upozoriti na važnost prevencije raka dojke.

Europa Donna Hrvatska svakog listopada, cijelim nizom aktivnosti, radi na osvješćivanju žena i muškaraca o važnosti prevencije raka dojke i brige o vlastitom zdravlju. Usvajanje zdravih životnih navika, ali i moć pozitivnog razmišljanja od iznimne je važnosti kako bi se u budućnosti značajno smanjio rizik obolijevanja.

Ovogodišnji ružičasti listopad, kako mu javnost često voli tepati, stoga počinje prodajom predivnih, minimalističkih majica s jakim motivirajućim afirmacijama: I can & I will (Ja to mogu, ja to hoću), Pink Warrior (Ružičasta ratnica) i Love is your Power (Ljubav je tvoja snaga).

Rezultat su iznimno uspješne suradnje Jane Koteske, poznate dizajnericom i članice Europa Donna Slovenija koja je ujedno zaslužna za njihov dizajn i brenda Marx. Majice su izrađene od organskog pamuka, a kupnjom svake majice donirate 24 kune Udruzi Europa Donna Hrvatska.

Primjerak majice možete kupiti u svim Sportina prodajnim mjestima diljem Hrvatske po cijeni od 119 kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 03:48