Metalima do profinjenog prostora

Sjajni krom u interijeru

 

Kada govorimo o teksturama u interijerima ne možemo poreći da raznovrsni metali unose u naše prostore posebnu dozu profinjenosti i šarma, neovisno radi li se o sasvim glatkim i sjajnim površinama ili pak o privlačnim metalnim detaljima s posebnom obradom.

U posljednjih par godina bakar i mjed doživjeli su veliki porast popularnosti jer omogućuju prostorima da zablistaju na dva različita načina. Ako vam se sviđa sjaj koji bakar unosi u prostor, ali ipak želite suptilniji detalj koji nema tako izražajnu boju, onda je za vas i vaš dom pravo rješenje neutralni krom!




Sjajni krom djeluje poput nakita za vaš dom, a privući će pozornost čak i na najjednostavnijim površinama poput bijelih kuhinjskih ormarića ili zida u kupaonici. No, daleko od toga da je krom rezerviran za kuhinje i kupaonice! Okvir za krevet od ovog materijala sjajno će se uklopiti u vašu spavaću sobu, blagovaonica opremljena stolicama od kroma i dnevni boravak sa stolićima od ovog materijala stvorit će harmoničan i objedinjen prostor upravo pomoću tog jednostavnog, a privlačnog materijala.

Nemojte zaboraviti da se metali mogu miješati pa ako niste sasvim spremni obvezati se na krom, kombinirajte ga sa zlatnim detaljima, a s lakoćom će se uklopiti kako u rustikalne, tako i u moderne prostore. Kako vam se sviđa ovaj materijal?





















Izvor: Not Just a House Wife

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 00:15