Zemljane boje

Atraktivna kuća u šumi

 

Ova atraktivna rezidencija nalazi se duboko u švedskim šumama i pravo je mjesto za ljubitelje suptilne elegancije i zemljanih tonova. Prostrani dnevni boravak ima više zona za druženje, uživanje u glazbi i filmovima. Kroz velike staklene stijene prodire pregršt dnevnog svjetlost u prostor i oslobađa se pogled prema okolnim stablima čime se unosi element zelenila u interijer. Velika blagovaonica koja se nalazi u istoj prostoriji može primiti i više od desetero ljudi što je čini idealnim mjestom za velika i vesela druženja, dok udobni boravak poziva na uživanje.








S drvenim stropovima i podovima te odličnim drvenim komadima namještaja stvara u ležerna i topla atmosfera u prostoru, a brojni moderni elementi čine ga ugodnim i zanimljivim.








Kuhinja je uređena u odličnu kontrastnu kombinaciju bijele i crne boje, a kuhinjska pozadina zapravo je uski prozor kroz koji prodire svjetlost.











Na katu se nalazi spavaća soba vlasnika, prostrana kupaonica i ured koji se može pretvoriti u dječju sobu. Glavna spavaća soba je jednostavna, uređena nijansama sive boje na bijeloj pozadini. Ured je moderan i elegantan, a posebnu pažnju privlači crna kožna stolica




Kuću okružuje uska i dugačka terasa na kojoj vlasnici vole ispijati jutarnju kavu i večernju čašu vina. Osim uske terase kuća ima i dvorište s velikim drvenim stolom i klupama koje se ljeti koriste guštanje u lijepom vremenu.

Izvor: Residence

Foto: Henrik Nero

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:24