Jeste li ih posjetili?

Biraju se najbolji hoteli, kampovi, ugostiteljski objekti, hosteli...

Dani hrvatskog turizma

Akcija “Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku”, u sklopu koje Hrvatska gospodarska komora (HGK) dodjeljuje nagrade i priznanja gospodarskim subjektima u turizmu, ove godine slavi 20. obljetnicu.

Cilj je potaknuti konkurentnost i podizanje razine kvalitete ponude proizvoda i usluga tvrtki u domaćem turističkom sektoru, a na kraju akcije dodjeljuju se nagrade najboljim hotelima, kampovima, ugostiteljskim objektima, marinama, čarter-kompanijama, putničkim agencijama, hostelima, SPA/lječilištima te obiteljskom smještaju.

- Ocjenjivanje poslovnih subjekata odvijat će se tijekom srpnja i kolovoza. Javni pozivi za sudjelovanje u ocjenjivanju objavljeni su na web stranici HGK Sektora za turizam te će, ovisno o pojedinim kategorijama, biti otvoreni do kraja srpnja - pojasnili su iz HGK.

Nakon obrade financijskih i fizičkih pokazatelja slijedi terensko ocjenjivanje koje će obaviti stručno povjerenstvo i/ili tajni kupac.

Dodjela nagrada održat će se na Danima hrvatskog turizma, 26. i 27. listopada u Bluesun hotelima na Braču, a mi donosimo kratak pregled nekih od prošlogodišnjih pobjednika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 05:23