Pripremili smo puno genijalnih tema

DANAS NE PROPUSTITE NOVI BROJ MAGAZINA D&D Vodimo vas u najljepši obiteljski stan u Zagrebu i donosimo kako smanjiti račune za grijanje!

Siječanjski broj časopisa D&D, unatoč blagoj depresiji i besparici koju svake godine taj mjesec nekako donese, uopće nije u tom duhu. Dapače. Naoružali smo se optimizmom i za vas pripremili puno genijalnih tema.

Tema kojom smo se najviše bavili je kako uz pomoć praktičnih i jeftinih trikova utopliti dom... I pritom ne mislimo samo na dekorativne mini makeovere poput dodavanja krzna u interijeru, paljenja svijeća i kupnje dekica, nego i doslovno: kako smanjiti toplinske gubitke i uštedjeti energiju.

Zvuči komplicirano? Vjerujte da uopće nije. Uz naše stručne savjete brzo ćete uočiti manje račune za grijanje. Vodimo vas i u dva lijepa interijera, luksuzan, ali opet jednostavan obiteljski stan na zagrebačkom Jarunu i apartman u Krku, u naselju koje je projektirao veliki domaći arhitekt Idis Turato. Nismo zaboravili ni ljubitelje ‘uradi sam’ projekata.

Ovaj put učimo vas kako napraviti fora podmetače koji će oduševiti vaše prijatelje, i cool džemper za staru, ali dragu šalicu. Zima je idealno vrijeme da naučite barem osnove pletenja. Naravno, ovo je samo dio inspirativnih priča koje smo pripremili za vas.

Novi broj časopisa D&D čeka vas danas na svim kioscima! Ne propustite ga!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 21:56